Sport

Florin Tănase a luat la rând toți ”dușmanii” FCSB. Despre cine spune că ”este cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc”

Căpitanul roș-albaștrilor, Florin Tănase, nu poartă degeaba banderola pe braț. Fotbalistul a ieșit la atac și a nominalizat cel mai antipatic personaj din fotbal. Și pentru președintele CFR-ului a avut replică.
02.06.2022 | 12:40
Florin Tanase a luat la rand toti dusmanii FCSB Despre cine spune ca este cel mai antipatic personaj din fotbalul romanesc
Florin Tănase nu-i iartă pe ”dușmanii” FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor le-a răspuns tuturor pe rând
ADVERTISEMENT

Florin Tănase arată că are ”calități” de căpitan. Golgheterul vicecampioanei FCSB se ia în piept cu toți ”dușmanii” echipei finanțate de Gigi Becali.

Florin Tănase: ”S-a băgat în fotbalul românesc. A făcut mult rău”

Aflat în cantonamentul echipei naționale pentru partidele din noua ediție a Ligii Națiunilor, căpitanul echipei FCSB a vorbit despre cel mai antipatic personaj din fotbalul intern.

ADVERTISEMENT

Persoana indicată de atacantul roș-albaștrilor este nimeni altul decât juristul CSA Steaua, Florin Talpan, cel care luptă cu îndârjire în instanțe pentru a anula orice legătură între FCSB și brandul Steaua București.

”Chiar nu prea știu pe cine să zic (întrebat fiind pe cine consideră cel mai antipatic personaj din fotbalul românesc – n.r.).

ADVERTISEMENT

Aș zice unul care nu e din fotbalul românesc, dar care s-a băgat în fotbalul românesc și cred că a făcut foarte mult rău. 

Numele lui: Florin Talpan. Zic asta pentru că ei nu aveau de ce să înființeze acea echipă nouă din moment ce milioane de oameni susțin că FCSB e Steaua”, a spus Florin Tănase, pentru GSP.ro.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase i-a răspuns lui Cristi Balaj, după ce acesta a spus despre el că e prea vocal

Golgheterul și căpitanul vicecampioanei FCSB nu l-a iertat nici pe oficialul campioanei CFR Cluj, Cristi Balaj. Acesta din urmă spunea în ultima perioadă că fotbalistul este prea vocal și mai preocupat să atace arbitrii decât să-și ajute echipa.

”Dacă el ar fi fost în locul meu, cu siguranță ar fi procedat fix ca mine. Așa, din exterior, e foarte ușor să vorbești. Și nici nu am cum să-i dau dreptate după ceea ce a spus în acest final de sezon, când a comentat cele două faze de ofsaid, spunând că se dă credit atacului”, a spus Tănase.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul s-a referit la fazele din care FC Voluntari a egalat în meciul cu FCSB și la primul gol al CFR-ului în duelul cu Universitatea Craiova, 2-1 pentru ardeleni, în penultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1.

În urma celor două faze identice, FCSB a pierdut titlul de campioană în favoarea celor de la CFR Cluj, care s-a încununat pentru a cincea oară consecutiv.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT