Fotbal intern

Florin Tănase a primit o ofertă de ultimă oră! Ce a decis Gigi Becali. EXCLUSIV

04.07.2019 | 13:00
Florin Tanase a primit o oferta de ultima ora Ce a decis Gigi Becali EXCLUSIV

FCSB i-a vândut în această vară pe Junior Morais și Romario Benzar, iar patronul Gigi Becali a primit câteva oferte foarte tentante și pentru Florin Tănase. FANATIK a scris despre oferta celor de la New York Redbulls pentru atacantul roș-albaștrilor, iar dacă la început era tentat să îl vândă, Gigi Becali a luat o altă decizie. 

Florin Tănase a primit o ofertă de ultimă oră! Ce a decis Gigi Becali

FANATIK a aflat că o altă echipă din MLS a intrat pe fir și a făcut o ofertă de 4 milioane de dolari, însă patronul FCSB a vrut minimum 5 milioane de euro în schimbul jucătorului. Contactat de FANATIK, Gigi Becali a declarat că nu mai vrea să îl vândă: “Este adevărat ce spuneți cu oferta de la americani. Dar pe mine nu mă mai interesează. Gata! Nu mai vând nimic! Gândul îmi zboară acum la preliminarii, la calificări. Vreau să facem o echipă puternică. Acolo mi-e gândul acum”, a spus Gigi Becali, confirmând oferta pe care i-a adus-o impresarul lui Moruțan, Florin Vulturar.

Florin Tănase a fost foarte aproape de un transfer săptămânile trecute, diferențele dintre ce ofereau americanii și ceea ce dorea Gigi Becali erau destul de mici. Însă, discuțiile s-au împotmolit și poate doar dacă oferta va fi mărită semnificativ va mai putea să îl facă pe Gigi Becali să se răzgândească.

Și pentru jucător, un eventual transfer în Statele Unite ar fi fost profitabil. Salariul pe care i l-au propus americanii este de 1 milion de dolari pe an, cam cât încasează Mitriță de la New York City. Transferul atacantului de la Craiova la New York este unul dintre cele mai importante din istoria Ligii 1, oltenii încasând 8 milioane de dolari.

Florin Tănase a primit o ofertă de ultimă oră! Ce a decis Gigi Becali. EXCLUSIV
Florin Tănase a primit o ofertă de ultimă oră! Ce a decis Gigi Becali. EXCLUSIV FOTO: Florinel Coman il felicita pe Florin Tanase dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

“E vreunul mai bun decât Tănase la echipa națională?”

Evoluțiile lui Florin Tănase din sezonul trecut au fost din ce în ce mai bune. Însă, chiar și așa, selecționerul Cosmin Contra nu l-a convocat pe atacantul FCSB-ului la nicio acțiune a naționalei, fapt ce a stârnit furia lui Gigi Becali: “E vreunul mai bun decât Tănase la echipa națională? E cel mai bun jucător al României, e cel mai valoros. O spun așa, ca neștiutor. Ce să mai spun de Contra? L-am lăudat, dar m-am convins de el.

A avut realizări la Dinamo și a meritat să fie luat la națională. Dar acum nu-l ia pe cel mai bun jucător din România la națională. Nu mai spun nimic, nu mai vreau să mă cert cu nimeni. Tănase e cel mai bun jucător român, e mai bun decât toți ceilalți de la lot. Totuși, nu vorbesc despre Ianis Hagi, că se supără Gică pe mine. Dar spun că Tănase e mai bun decât toți”, afirma Becali.

Florin Tănase a primit o ofertă de ultimă oră! Ce a decis Gigi Becali. EXCLUSIV FOTO: Florinel Coman il felicita pe Florin Tanase dupa golul marcat in meciul de fotbal dintre FCSB si Astra Giurgiu, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti FOTO: Hamza Barry (S) si Florin Tanase (D) lupta pentru balon in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si Hajduk Split, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti
Florin Tănase a primit o ofertă de ultimă oră! Ce a decis Gigi Becali. EXCLUSIV FOTO: Hamza Barry (S) si Florin Tanase (D) lupta pentru balon in meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti si Hajduk Split, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Europa, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti
  • 11 goluri și 9 pase de gol a dat Florin Tănase pentru FCSB în sezonul 2018/2019
  • 40 de meciuri a jucat Florin Tănase pentru FCSB în sezonul 2018/2019
  • 5 milioane de euro cere Gigi Becali pentru Florin Tănase