Fotbal intern

Florin Tănase a refuzat să joace în banda dreaptă cu CFR Cluj! Atacantul FCSB a stârnit furia lui Gigi Becali. EXCLUSIV

23.09.2019 | 17:23
Florin Tanase a refuzat sa joace in banda dreapta cu CFR Cluj Atacantul FCSB a starnit furia lui Gigi Becali EXCLUSIV

FCSB și CFR Cluj au remizat, scor 0-0, în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1. Florin Tănase a fost lăsat pe bancă în ultimul moment de antrenorul Bogdan Argeș Vintilă, deși el trebuia să fie titular în confruntarea cu echipa lui Dan Petrescu. FANATIK a aflat că Tănase a refuzat să joace în banda dreaptă cu CFR Cluj, fapt ce a stârnit furia lui Gigi Becali. 

Florin Tănase a refuzat să joace în banda dreaptă cu CFR Cluj! A evoluat patru posturi în acest sezon

Inițial, în atacul FCSB-ului trebuia să joace Tănase, Tsoumou și Florinel Coman, însă “decarul” a refuzat să intre în banda dreaptă spunând că el ar prefera să evolueze în partea stângă a atacului, iar Coman să fie mutat în banda dreaptă. Gigi Becali s-a înfuriat după această decizie și l-a lăsat pe bancă pe Florin Tănase.

Tănase a explodat după ce în acest sezon a fost folosit pe patru posturi, fapt care nu are cum să îi convină. “Decarul” a jucat atacant central, a jucat aripă stângă, aripă dreaptă și mijlocaș stânga. Adică, în cele 16 meciuri disputate în această stagiune, Florin Tănase a evoluat pe nu mai puțin de patru posturi.

Florin Tănase a refuzat să joace în banda dreaptă cu CFR Cluj! Atacantul FCSB a stârnit furia lui Gigi Becali. EXCLUSIV
Florin Tănase a refuzat să joace în banda dreaptă cu CFR Cluj! Atacantul FCSB a stârnit furia lui Gigi Becali. EXCLUSIV FOTO: Florinel Coman,Florin Tanase si Alexandru Cicaldau in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 15 septembrie 2019.

FCSB a schimbat sistemul din 4-3-3 în 4-2-3-1! Tănase a jucat în spatele vârfului

Jucătorul adus de Gigi Becali de la Viitorul nu a mai suportat această situație și la meciul cu CFR Cluj a refuzat să intre pe teren pe un alt post decât cel pe care s-a consacrat, inter stânga. Astfel, Bogdan Argeș Vintilă l-a introdus în teren în partea dreaptă pe Adi Popa.

Florin Tănase a intrat în prima repriză în locul lui Mihai Pintilii, însă nici în momentul în care a intrat pe teren nu a intrat în banda stângă. La pauză a intrat și Harlem Gnohere în locul lui Adi Popa, astfel că sistemul FCSB s-a transformat într-un 4-2-3-1 cu Tănase în spatele vârfului Gnohere. Ciudățenia este că Tsoumou a fost pus să joace în banda dreaptă, deși el este atacant central.

Cum a arătat FCSB la început în meciul cu CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Oaidă, Pintilii, Ov. Popescu – Popa, Tsoumou, Tănase.

Cum a arătat FCSB în repriza secundă (4-2-3-1): Bălgrădean – Crețu, Planic, Cristea, Panțîru – Oaidă, Ov. Popescu – Tsoumou, Tănase, Coman – Gnohere. 

Florin Tănase a trebuit să se mulțumească să joace în centru, în spatele vârfului, pe postul de inter stânga evoluând tot meciul Florinel Coman. La final, Gigi Becali și-a vărsat furia pe Tănase și pe faptul că a refuzat să joace în dreapta: “N-o să stăm 100 de ani după Tănase să așteptăm să învețe el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, parcă e aerian, parcă nu e pe teren, parcă e pe altă planetă. Nu știu, o să vorbesc cu el, bine oricum îți dai seama că nu stăm după Tănase”, a spus Gigi Becali după meci.

Florin Tănase a refuzat să joace în banda dreaptă cu CFR Cluj! Atacantul FCSB a stârnit furia lui Gigi Becali. EXCLUSIV
Florin Tănase a refuzat să joace în banda dreaptă cu CFR Cluj! Atacantul FCSB a stârnit furia lui Gigi Becali. EXCLUSIV FOTO: Florin Tanase in meciul de fotbal dintre FCSB si CS Politehnica Iasi, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 4 august 2019
  • 3.000.000 de euro este cota lui Florin Tănase
  • 5 goluri a marcat atacantul în acest sezon