Sport

Florin Tănase a renunțat la Giovanni Becali și a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku: ”Încă un geniu în casa noastră”

Căpitan la FCSB, Florin Tănase a ratat mai multe transferuri în străinătate și din această cauză a decis să renunțe la colaborarea cu Giovanni Becali și a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku.
25.05.2022 | 23:40
Florin Tanase a renuntat la Giovanni Becali si a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku Inca un geniu in casa noastra
Căpitan la FCSB, Florin Tănase a ratat mai multe transferuri în străinătate și din această cauză a decis să renunțe la colaborarea cu Giovanni Becali și a semnat cu impresarul lui Romelu Lukaku. Sursă foto: Instagram Federico Pastorello
ADVERTISEMENT

Fotbalistul vicecampioanei României este convocat de Edi Iordănescu la națională pentru cele patru meciuri din luna iunie, din Liga Națiunilor.

Impresarul lui Romelu Lukaku i l-a ”furat” pe Florin Tănase lui Giovanni Becali

Profitând de încheierea campionatului României și cele câteva zile libere până la venirea sub tricolor, Florin Tănase a decis să-și încheie conturile cu Giovanni Becali și să semneze un contract cu impresarul care îl reprezintă și pe Romelu Lukaku.

ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB-ului a mers la Monte Carlo pentru a parafa înțelegerea cu firma P&P Sport Management, condusă de italianul Federico Pastorello, unul dintre cei mai apreciați agenți de jucători din lume.

”Avem încă un geniu în casa P&P Sport Management. Îi urăm un călduros bun venit lui Florin Tănase!!”, a scris Pastorello pe contul de Instagram, unde a urcat și două poze cu internaționalul român.

ADVERTISEMENT

Într-una dintre imagini, pe lângă Florin Tănase și Federico Pastorello, mai apar Andrea Luciani, unul dintre intermediarii înțelegerii, dar și fostul jucător sârb al celor de la Lazio Roma, Dusan Basta.

Florin Tănase Giovanni Becali impresar Romelu Lukaku

Tănase, cel mai bine plătit jucător de la FCSB

Firma P&P Sport Management are sub contract mai mulți jucători de renume din fotbalul european. Pe lângă atacantul lui Chelsea, Romelu Lukaku, Federico Pastorello îi mai reprezintă pe Demarai Gray și Kasper Schmeichel (ambii Leicester), Arthur și Federico Bernardeschi (ambii Juventus) și Malang Sarr (Chelsea).

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a fost curtat de mai multe formații în vara trecută, dar în cele din urmă a rămas la FCSB. Cel mai mult a fost  dorit de arabii de la Al Ain care, așa cum a anunțat FANATIK în exclusivitate, au oferit 3,6 milioane de euro. Gigi Becali a cerut 5.000.000 de euro pentru a-și lăsa căpitanul să plece și ar fi fost dispus să accepte și 4,5 milioane de euro.

În luna februarie, FANATIK a aflat că Florin Tănase şi-a schimbat optica şi nu mai este atât de interesat să plece de la FCSB. Ba mai mult, i-a făcut o promisiune lui Gigi Becali: nu vrea să plece la vară decât dacă vine o ofertă fabuloasă din punct de vedere financiar sau fotbalistic.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase este la FCSB din 2016. El a fost transferat de la Viitorul pentru 1,5 milioane de euro. Gigi Becali i-a prelungit contractul vara trecută, devenind cel mai bine plătit fotbalist al vicecampioanei, cu 30.000 de euro lunar.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT