Sport

Florin Tănase a revenit cu gol în primul 11 la FCSB. Edi Iordănescu a debutat doi jucători de 16 ani în amicalul cu Astra 2-0

FCSB a câștigat meciul test cu Astra Giurgiu în care căpitanul Florin Tănase a revenit în primul 11 al roș-albaștrilor.
09.10.2021 | 16:40
Florin Tanase a revenit cu gol in primul 11 la FCSB Edi Iordanescu a debutat doi jucatori de 16 ani in amicalul cu Astra 20
ADVERTISEMENT

Vicecampioana FCSB a disputat un amical cu fosta campioană a țării, Astra Giurgiu, profitând de pauza internațională.

Meciul s-a jucat în baza de pregătire a roș-albaștrilor și a fost primul pentru căpitanul Florin Tănase de la accidentarea suferită la sfârșitul lunii august.

ADVERTISEMENT

Ultimul golgheter al Ligii 1 a înscris la primul meci în tricoul lui FCSB după mai bine de o lună

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Florin Tănase și-a reluat antrenamentele la FCSB, la începutul acestei săptămâni.

Fotbalistul de 26 de ani era accidentat din 29 august, când a suferit o leziune la gleznă în meciul cu CFR Cluj, în etapa a 7-a a campionatului.

ADVERTISEMENT

Tănase a primit acceptul staff-ului medical al vicecampioanei de a-și relua antrenamentele, iar tehnicianul Edi Iordănescu l-a titularizat în amicalul cu Astra.

Tănase, deși nerefăcut 100%, a fost titularizat în meciul test cu gruparea giurgiuveană și a deschis scorul în minutul 3 al disputei de la Berceni. Cealaltă reușită a celor dela FCSB a fost semnată de Răzvan Oaidă în minutul 48.

ADVERTISEMENT

Recuperarea lui Florin Tănase vine în momentul oportun pentru trupa lui Edi Iordănescu, roș-albaștrii arătând că au mare nevoie de căpitanul lor, în ultimele partide oficiale.

Doi juniori au debutat la FCSB, Budescu nu a jucat

În ciuda caracterului amical al întâlnirii dintre FCSB și Astra Giurgiu, antrenorul Edi Iordănescu nu l-a utilizat nici un minut pe Constantin Budescu, revenit la gruparea patronată de Gigi Becali în această toamnă, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate pe 7 septembrie.

ADVERTISEMENT

Dacă ”magicianul” Budescu nu a evoluat în testul cu Astra, Edi Iordănescu a dat credit pentru doi dintre juniorii clubului. Astfel, în formula de start s-a regăsit atacantul Matei Tănasă, în vârstă de numai 16 ani.

Pe parcursul jocului a fost introdus în teren și Ștefan Moraru, și el atacant, având aceeași vârstă ca și Tănasă.

Edi Iordănescu a început partida cu Astra în formla: Straton – Crețu, Haruț, Cristea, Ov. Popescu – Oaidă, Olaru, Tănase – Gheorghe, Dumiter, M. Tănasă și au mai intrat Andrei Miron, Paulo Vinicius, Ștefan Moraru.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,05 este cota pentru „peste 2,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT