Sport
notix pixel id

De ce nu a jucat Florin Tănase în amicalul cu CS Mioveni, singurul al iernii pentru FCSB

Florin Tănase a suferit o accidentare ușoară, iar Toni Petrea a decis ca „decarul” FCSB să fie menajat cu CS Mioveni în perspectiva derby-ului cu CFR Cluj.
15.01.2022 | 17:37
De ce nu a jucat Florin Tănase în amicalul cu CS Mioveni, singurul al iernii pentru FCSB
Florin Tănase are 9 goluri și 4 assist-uri în 17 meciuri în acest sezon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase nu a jucat niciun minut în amicalul cu CS Mioveni, scor 0-0, din cauza unei probleme medicale. Totuși, este doar o lovitură și decarul FCSB va fi pe teren pentru reluarea sezonului. Tănase a fost și la un pas să o părăsească pe FCSB în iarnă. FANATIK a aflat în exclusivitate cine este jucătorul care i-a blocat transferul la Al Nasr.

Decarul și căpitanul FCSB are o clauză de reziliere de trei milioane de euro însă este foarte probabil ca atacantul să continue la echipa lui Gigi Becali.

Florin Tănase s-a accidentat și a fost menajat cu CS Mioveni

Conform gsp.ro, Florin Tănase a suferit o contuzie, iar staff-ul medical al FCSB-ului a decis ca jucătorul să fie menajat, mai ales că partida s-a disputat la Buftea pe un gazon sintetic.

ADVERTISEMENT

Chiar și în aceste condiții, accidentarea sa nu este deloc una gravă și Florin Tănase nu este în pericol să nu fie prezent pe teren în derby-ul cu CFR Cluj din etapa a 22-a din Casa Pariurilor Liga 1.

Mihai Stoica, despre plecarea lui Florin Tănase: „Nu a fost nicio ofertă până acum!”

FANATIK a aflat în exclusivitate că Florin Tănase și-a negociat salariul la Al Nasr, însă managerul general al FCSB a negat că ar avea vreo ofertă.

ADVERTISEMENT

„Tase nu pleacă! E al nostru. Are un salariu de 30.000 de euro aici. Cum să fie oferte de nerefuzat?! Te-ai duce de la 30.000 de aici pe 40.000 în altă ţară cu soţia care urmează să nască aici? Nu a fost nicio ofertă până acum! Punct. Contractul lui e în vigoare!”.

Jucătorii FCSB-ului se bucură și ei că liderul din teren are șanse mari să rămână în lotul lui Toni Petrea: „Este important că a rămas. Este un jucător important pentru noi, marchează, își face treaba. Este căpitanul nostru. Ne dorim, cred că și el își dorește să plece la mai bine. Dacă acum a fost așa și a rămas aici, ne bucurăm!”, a declarat Darius Olaru la finalul amicalului cu CS Mioveni.

ADVERTISEMENT

De ce nu a mai ajuns Florin Tănase la Al Nasr

FANATIK a aflat că transferul lui Florin Tănase la Al Nasr este condiționat de plecarea israelianului Dia Saba, actualul „decar” al saudiților.

Tănase ar trebui să îi ia locul lui Dia Saba, însă jucătorul transferat în septembrie 2020 de la Guangzhou City nu a plecat încă de la Al Nasr.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, transferul lui Tănase este în „stand-by” și din cauza faptului că Al Nasr și-a schimbat președintele și este într-un proces de reorganizare.

Florin Tănase mai are contract cu FCSB până în vara lui 2025 și este evaluat conform transfermarkt la 5,5 milioane de euro. În acest sezon, „decarul” FCSB are nouă goluri și patru asisst-uri în 17 meciuri.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik