Sport

Florin Tănase a aflat rezultatul RMN-ului. Când va reveni pe teren căpitanul FCSB-ului. Update Exclusiv

Florin Tănase se confruntă din nou cu probleme medicale. Atacantul a efectuat un RMN după noua accidentare, suferită în meciul dintre FCSB şi Mioveni.
22.10.2021 | 22:01
Florin Tanase a aflat rezultatul RMNului Cand va reveni pe teren capitanul FCSBului Update Exclusiv
Florin Tănase, accidentare serioasă! Ce a făcut decarul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-10-2021
19:03

Florin Tănase are entorsă de gradul II

Florin Tănase a aflat rezultatul RMN-ului efectuat după accidentarea din partida de sâmbăta trecută cu CS Mioveni. El a suferit o entorsă de gradul II, astfel că în următoarele 4-5 zile va fi nevoit să se antreneze separat, la intensitate redusă.

După acesstă perioadă, va reintra în programul normal de antrenamente al echipei și, în mod normal, va fi disponibil pentru partida FCSB – FC Argeș, programată pe 31 octombrie, în etapa a 14-a a LIgii 1.

FCSB are mari probleme din cauza focarului COVID şi a făcut o solicitare către Liga Profesionistă de Fotbal pentru a amâna meciul cu Farul, programat duminică, de la ora 20:30. Roş-albaştrii se confruntă şi cu mai multe accidentări.

Florin Tănase, accidentare serioasă! Atacantul şi-a făcut un RMN

Florin Tănase este indisponibil pentru meciul cu Farul Constanţa. Abia revenit după o accidentare în etapa trecută, decarul celor de la FCSB a suferit o nouă leziune în finalul confruntării cu Mioveni, ieşind de pe teren cu glezna umflată.

ADVERTISEMENT

Atacantul roş-albaştrilor nu poate fi recuperat pentru confruntarea din weekend, ba mai mult, din informaţiile FANATIK a mers să îşi facă un RMN în cursul serii de joi pentru a descoperi severitatea accidentării.

Tănase nu s-a antrenat cu echipa în această săptămână! FCSB – Farul, aproape de amânare

Căpitanul celor de la FCSB nu s-a putut antrena în mod normal cu echipa în această săptămână şi va mai avea nevoie de repaus. Aproape sigur, roş-albaştrii vor amâna confruntarea cu Farul Constanţa.

ADVERTISEMENT

O decizie în acest sens va fi anunţată de LPF în cursul zilei de vineri. Cei de la Farul vor să joace, preşedintele Gică Popescu susţinând că meciul se poate amâna doar dacă toţi jucătorii de la FCSB suferă de COVID:

Gică Popescu nu e de acord cu amânarea: “Eu cred că s-ar crea un precedent periculos!” 

“Din ce știu, un meci se poate amâna exclusiv din cauza infectărilor cu COVID-19, nu și din cauza accidentărilor. Noi ne-am pregătit toată săptămâna cu gândul că meciul se va juca, nu ne-am gândit la amânare. Vom respecta orice decizie a LPF, dar vrem ca totul să fie făcut conform regulamentului!

ADVERTISEMENT

Eu cred că s-ar crea un precedent periculos. Restul echipelor ar putea ulterior să amâne oricând un meci, spunând că au zece jucători accidentați.

Noi am jucat la începutul sezonului fără cinci jucători care au fost convocați la Jocurile Olimpice, iar pe lângă aceștia am avut și patru accidentați. Vrem doar să fie respectat regulamentul, nimic mai mult!”, a spus Popescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: “Avem 23 de persoane pozitive. Avem 17 pozitivi la prima echipă”

De cealaltă parte, managerul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica,  declarat că situaţia este foarte serioasă la club şi că FCSB nu poate alinia minimum 13 jucători pentru confruntarea cu Farul:

„E o situație dramatică. Avem 23 de persoane pozitive. Avem 17 pozitivi la prima echipă: 8 jucători și 9 din staff. Și 6 la academie. Vedem mâine ce vor spune testele. Poate sunt și asimptomatici.

Am avut 13 jucători la meciul cu Mioveni, la care am adus tot ce era pe lista B. Toți care erau eligibili și apți. Nu mai este niciun jucător în acest moment. Ne-am încadrat la limită. Miron și Tănase s-au accidentat. Avem acte. Miron stă trei săptămâni. Panțîru revine în 2022, Coman în decembrie.

“Dacă LPF interpretează regulamentul ca Farul, pierdem cu 3-0”

S-a vehiculat ideea că vrem să amânăm pentru a ne reveni accidentările. Nu facem așa ceva. Ce facem? Sacrificăm Cupa? Nu avem jucători. Nu putem trece jucători de 14 ani pe lista B. Noi avem 11 jucători, cu doi portari.

Dacă LPF interpretează regulamentul ca Farul, pierdem cu 3-0. Noi nu căutăm subterfugii. Noi vrem să jucăm, Dacă pierdem, asta e situația. La meciul cu Argeș, poate vor fi unii care vor sta pe bancă abia reveniți după COVID”, a spus managerul sportiv al FCSB la Digisport.

  • 26 de ani are Florin Tănase
  • 23 de persoane de la FCSB sunt pozitive la noul coronavirus

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT