Fotbal intern

Florin Tănase, omul meciului FCSB – Sepsi 2-1, a ieșit accidentat. „Am o tăietură pe gambă!” FOTO EXCLUSIV

04.11.2019 | 12:50
Florin Tanase omul meciului FCSB  Sepsi 21 a iesit accidentat Am o taietura pe gamba FOTO EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost omul meciului FCSB – Sepsi 2-1, o nouă victorie a trupei lui Bogdan Vintilă care-i urcă pe „roș-albaștri” pe locurile de play-off. Decarul și căpitanul vicecampioanei a obținut penalty-ul contestat de oaspeți din care Gnohere a egalat, apoi a marcat golul de trei puncte după o acțiune incisivă a lui Florinel Coman, care i-a pasat ideal. Tănase a fost schimbat în minutul 71 și a plecat de la Arenă cu o pungă imensă de gheață la gamba dreaptă. MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO.

Florin Tănase, omul meciului FCSB – Sepsi 2-1, a ieșit accidentat. Gnohere și-a pus mâinile în cap când a văzut faza!

A surprins înlocuirea lui Florin Tănase cu Moruțan, bănuindu-se că ar fi fost comandată de Gigi Becali. Iar imaginile cu discuția dintre Marius Ianuli și antrenorul Bogdan Vintilă, chiar înainte de schimbare, au făcut iarăși turul televiziunilor după meci. Florin Tănase a ieșit de pe teren și pentru că îl durea gamba dreaptă după faza din minutul 38.

ADVERTISEMENT

Sunt bucuros pentru reuşită şi pentru cele trei puncte. A fost o minge pe sus şi m-am pus pe direcţia în care a vrut el să şuteze. Nu mă aşteptam să dea penalty. Am crezut că scoate cartonaşul galben. Am luat un gol din cauza unor greşeli colective. Este şi vina mea. Sper să jucăm aşa până în decembrie” – Florin Tănase

Atunci s-a ciocnit cu Peter Gal-Andrezly, undeva la 40 de metri de poarta oaspeților. S-a crezut că accidentarea lui Tănase este foarte gravă. Gnohere a venit imediat lângă căpitan și și-a pus mâinile în cap. A intrat și mașina salvării, au apărut imediat și două tărgi, și pentru Tănase, și pentru jucătorul de la Sepsi, dar lucrurile s-au calmat după două-trei minute și ambii jucători au reluat partida.

fcsb - sepsi
Faza din minutul 38, când ambulanța a intrat pe teren după accidentarea lui Florin Tănase

Florin Tănase pentru FANATIK: „Am o tăietură pe gambă și arbitrul a dat fault pentru ei la faza aceea”

Florin Tănase a apărut la zona mixtă, după meci, cu o pungă mare de gheață la gamba dreaptă. Îl durea încă, dar putea să meargă. După ce a vorbit pe camere, cel desemnat omul meciului a lămurit pentru FANATIK și faza din prima repriză.

ADVERTISEMENT
florin tănase
La zona mixtă, Florin Tănase a apărut cu o pungă mare de gheață la gamba dreaptă. „Am o tăietură!”

Am o tăietură urâtă pe gambă de la faza aceea din prima repriză. M-a atacat direct cu crampoanele pe gambă și arbitrul nu a dat nici fault. Mai mult, a dat lovitură liberă pentru Sepsi. Ce să mai zic?”, a detaliat Florin Tănase. Acesta a dat asigurări că nu vor fi probleme pentru a fi apt și etapa următoare. A fost așteptat la autocar de zeci de fani, cu care s-a pozat și care i-au scandat numele. FCSB joacă duminică în deplasare, la Botoșani, în etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1.