Fotbal intern

Florin Tănase, ameninţat de Gigi Becali: “Eşti prieten cu mine, dar o să stai pe bancă”

12.08.2019 | 14:13
Florin Tanase amenintat de Gigi Becali Esti prieten cu mine dar o sa stai pe banca

Florin Tănase a fost ameninţat de Gigi Becali după FCSB – FC Voluntari 1-3. Vicecampioana României a ajuns la cea de-a treia înfrângere consecutivă în campionat, iar patronul “roş-albaştrilor” s-a luat de căpitanul echipei după dezastrul de la Piteşti.

Florin Tănase a intrat în colimatorul lui Gigi Becali. Ce l-a nemulţumit pe patron

După FCSB – FC Voluntari 1-3, Florin Tănase a intrat în colimatorul lui Gigi Becali, iar patronul echipei l-a anunţat că va ajunge pe banca de rezerve. Nemulţumirea vine după ce atacantul de 24 de ani nu mai dă randament şi nu este concentrat la meciuri.

“Pe Tănase l-am sunat acum de dimineaţă, am vorbit cu el. I-am zis: ‘fii atent aici că te-am lăudat. O să vină vremea când vei sta prieten cu mine pe bancă. O să vină Man, o să vină Moruţan şi Gnohere si las’ să vezi tu cum o să stai pe bancă dacă te plimbi pe teren.’ De ce? Că eşti prieten cu mine? Păi o să vezi tu cum stai prieten cu mine pe bancă”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Florin Tănase, ameninţat de Gigi Becali (sursă foto: sportpictures.eu)
Florin Tănase, ameninţat de Gigi Becali (sursă foto: sportpictures.eu)

Florin Tănase i-a luat apărarea lui Gigi Becali în faţa suporterilor

După meciul tur cu Mlada Boleslav, când fanii l-au ironizat pe Gigi Becali, Florin Tănase i-a luat apărarea patronului. La finalul meciului, căpitanul FCSB-ului a susţinut că fanii nu au niciun drept să-l conteste pe finanţatorul clubului.

“La începutul meciului, când i-am văzut, m-am bucurat. Dar ce au strigat pe parcurs nu a fost pe placul nostru, ei trebuie să vină să ne încurajeze. Domnul Becali a băgat destui bani şi nu cred că merită asta”, a declarat Florin Tănase. De altfel, atacantul a declarat, după meciul cu Mlada Boleslav, că nu poate da randament pe postul pe care joacă în prezent. “E greu cu spatele la poartă. Mie îmi place să vin cu faţa, cu mingea la picior. Dar asta este, m-am sacrificat pentru echipă”, a concluzionat fotbalistul de 24 de ani.