Fotbal intern

Florin Tănase, amenințat de o glorie a Stelei: ”Își găsește el nașul până la urmă”

05.05.2021 | 22:01
Florin Tanase amenintat de o glorie a Stelei Isi gaseste el nasul pana la urma
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, este amenințat de fosta glorie a clubului Steaua București, Adrian Bumbescu, pentru intrările sale dure din timpul meciurilor.

Golgheterul Ligii 1 a primit un cartonaș galben în meciul cu CFR Cluj, a ajuns la al patrulea avertisment pe care îl primește în aceste prime cinci etape din play-off, și va fi suspendat în partida de la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Meciul de joi este extrem de important pentru gruparea „roș-albastră” în condițiile în care CFR Cluj a preluat șefia clasamentului și va beneficia și de avantajul terenului propriu în confruntări decisive precum meciurile cu Sepsi, respectiv FCSB.

O glorie a Stelei îl amenință pe Florin Tănase

Deși are un sezon remarcabil la FCSB, nu toată lumea îl are la inimă pe Florin Tănase, iar Adrian Bumbescu, fosta glorie a Stelei, l-a amenințat pe cel mai în formă fotbalist al lui Gigi Becali că va avea avea de suferit din cauza jocului său agresiv.

ADVERTISEMENT

”Văd acum că a început să se joace mult cu coatele, să dai cu cotul în gură. Extraordinar de urât. Mă uitam la ăsta de la, nici nu-i dau numele acum, numai cu coatele joacă. Păi, pe vremea mea era scos din minutul 15 Tănase ăsta. Nici nu vreau să văd”, a declarat Bumbescu pentru prosport.ro.

”Cu timpul o să… uitați-vă la reluări. În meciul care a fost trebuia să îl elimine de atâtea ori la cum joacă. Își găsește el nașul până la urmă. Joacă, mă, sportiv!”, a continuat fostul mare fundaș.

ADVERTISEMENT

Croitoru le-a pus gând rău ”roș-albaștrilor”

”Eu îl loveam pe Cămătaru, ne loveam la minge. Tot spuneau că îi lovesc, nu loveam, domnule, intram tare la minge, vă spun. Și alunecări și puternic. În aer nici nu îl atingeam, că veneam cu 2-3 metri lansat, făceam bătaie pe piciorul stâng, cu capul de îl lăsam pe Lăcătuș singur cu poarta, din 16 metri, loveam mingea cu capul din punctul cel mai înalt”, a încheiat Bumbescu.

Înfruntarea FC Botoșani – FCSB, din cadrul etapei a șaseaa, prima a returului din faza play-off, se joacă joi, 6 mai, de la ora 19:45. La acest joc, Toni Petrea nu-i va avea la dispoziție nici pe Andrei Miron și Adrian Șut, accidentați în meciul cu CFR.

ADVERTISEMENT

După jocul modest prestat împotriva contracandidatelor U Craiova și CFR, FCSB are nevoie de victorie la Botoșani, pentru a-și menține intacte șansele la titlu, dar Marius Croitoru și-a pus în gând să șteargă odată pentru totdeauna eticheta de ”echipă de casă a lui Becali”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,82 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT