Sport

Florin Tănase, aproape de transferul în străinătate! Ce pretenţii are Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB: „Să îmi mai dea un milion”

Florin Tănase (27 de ani) s-ar putea despărți după șase ani de FCSB. Golgheterul ultimelor două ediții de Casa Pariurilor Liga 1 are ofertă din străinătate, dar Gigi Becali pune anumite condiții.
06.06.2022 | 12:42
Florin Tanase aproape de transferul in strainatate Ce pretentii are Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB Sa imi mai dea un milion
Florin Tănase, ofertă de transfer de la Ferencvaros. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Tănase (27 de ani) este aproape să prindă transferul mult dorit în străinătate. Marcator a 44 de goluri în ultimele două ediții de Casa Pariurilor Liga 1, căpitanul lui FCSB are ofertă de la Ferencvaros, dar Gigi Becali ține cu dinții de golgheterul campionatului.

Florin Tănase, ofertă de la Ferencvaros. Condițiile puse de Gigi Becali pentru a își lăsa căpitanul să plece

Florin Tănase este pe lista lui Ferencvaros, echipa momentului în Ungaria. Maghiarii au câștigat ultimele patru ediții de campionat, iar în ediția precedentă au reușit să facă eventul.

ADVERTISEMENT

Din 2020, la Ferencvaros evoluează și un alt fotbalist trecut prin Casa Pariurilor Liga 1, mijlocașul francez Aissa Laidouni, ex-FC Voluntari.

„Am discutat în urmă cu două săptămâni. Eu am cerut 3 milioane de euro, cât e clauza. Impresarul care a venit, mi-a spus că ei ar vrea să dea 2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Atunci am spus să dea 2 milioane de euro și să-mi mai dea un milion dacă se califică în cupele europene, oricând, pe durata contractului. Așa mă asigur că iau 3 milioane.

Să vedem. Impresarul a zis că s-ar putea face. Dar nu am mai primit niciun răspuns. Oricum, dacă începe campionatul nu-l mai dau.

ADVERTISEMENT

Nu mai pleacă nimeni de la FCSB după ce începe sezonul (n.r. – 16 iulie). Dacă pleacă până atunci, am timp să aduc un nou atacant”, a declarat Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Ferencvaros va juca în primul tur al preliminariilor Ligii Campionilor, la fel ca CFR Cluj. În urmă cu doi ani, echipa lui Stanislav Cherchesov a jucat în grupele UEFA Champions League, iar sezonul trecut a terminat pe locul 4 în grupa de Europa League, în urma lui Bayern Leverkusen, Betis și Celtic.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase are contract cu FCSB până în vara lui 2025 și o clauză de reziliere în valoare de 3 milioane de euro. La vicecampioana României, căpitanul are un salariu lunar de 30 de mii de euro, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți din România.

  • 5,5 milioane de euro este cota de piață a lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,00 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT