Fotbal intern

Florin Tănase, avertizat de Gigi Becali că trece pe banca de rezerve la şedinţa de dinaintea meciului FCSB – CFR. Nu e prima oară când îl taxează! EXCLUSIV

22.09.2019 | 12:59
Florin Tanase avertizat de Gigi Becali ca trece pe banca de rezerve la sedinta de dinaintea meciului FCSB  CFR Nu e prima oara cand il taxeaza EXCLUSIV

Gigi Becali a mers la baza sportivă din Berceni vineri, după antrenamentul oficial susţinut de FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj, iar FANATIK a aflat că Florin Tănase a fost avertizat de latifundiarul din Pipera în faţa tuturor coechipierilor de la vicecampioana României.

Gigi Becali l-a avertizat pe Florin Tănase că trece pe banca de rezerve

Afaceristul a dorit să discute cu elevii lui Bogdan Argeş Vintilă înaintea meciului FCSB – CFR Cluj, din etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, iar Florin Tănase, unul dintre căpitanii vicecampioanei României, a fost luat la rost de Gigi Becali în urma evoluţiilor slabe din ultima perioadă.

Conform informaţiilor obţinute de FANATIK, Gigi Becali i-a transmis lui Florin Tănase că va trece pe banca de rezerve dacă nu va reveni la forma bună de la începutul sezonului 2019 – 2020. Latifundiarul din Pipera l-a făcut pe decarul roş-albaştrilor să înţeleagă că postul de titular nu este bătut în cuie şi că va fi rezervă dacă va continua cu evoluţiile slabe.

Florin Tănase, Gigi Becali şi Mihai Stoica la un meci jucat de Voluntari cu Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Tănase, Gigi Becali şi Mihai Stoica la un meci jucat de Voluntari cu Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu

Florin Tănase, taxat de Gigi Beacali şi după eşecul cu FC Voluntari

Nu este prima dată când Gigi Becali îl ia la rost pe Florin Tănase. Nemulţumit de prestaţia decarului din meciul pierdut de FCSB cu FC Voluntari, scor 1-3, din etapa a 5-a din Casa Pariurilor Liga 1, afaceristul l-a taxat pe căpitanul vicecampioanei României şi i-a transmis acestuia că îl va ţine pe banca de rezerve dacă “se plimbă pe teren”.

“Pe Tănase l-am sunat acum de dimineaţă, am vorbit cu el. I-am zis: “Fii atent aici că te-am lăudat, dar o să vină vremea când vei sta pe bancă şi dacă eşti prieten cu mine. O să vină Man, o să vină Moruţan şi Gnohere şi las’ să vezi tu cum o să stai pe bancă dacă te plimbi pe teren”. De ce? Că eşti prieten cu mine? Păi o să vezi tu cum stai prieten cu mine pe bancă”, a spus Gigi Becali la PRO X pe 12 august 2019.

  • 3.000.000 de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com
  • 125 de meciuri şi 31 de goluri are Florin Tănase în tricoul FCSB-ului
Florin Tănase în meciul FCSB - Alashkert din preliminariile Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Tănase în meciul FCSB – Alashkert din preliminariile Europa League. Sursă foto: sportpictures.eu

Cinci goluri a dat Florin Tănase în 15 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020

Cotat de site.urile de specialitate la 3 milioane de euro, Florin Tănase a jucat în 15 meciuri pentru FCSB în sezonul 2019 – 2020, dintre care 8 în Europa League şi 7 în Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul în vârstă de 24 de ani a dat cinci goluri şi a oferit o pasă decisivă. Florin Tănase a debutat la echipa naţională a României pe 31 mai 2014 şi a bifat 4 selecţii.

Pentru FCSB urmează meciul cu CFR Cluj, azi, de la ora 20.30, în etapa a 10-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, pe Arena Naţională. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.