Fotbal intern

Florin Tănase, cel mai bun index InStat în FC Voluntari – FCSB 1-2! A fost cu mult peste media echipei! EXCLUSIV

07.02.2020 | 13:48
Florin Tanase cel mai bun index InStat in FC Voluntari  FCSB 12 A fost cu mult peste media echipei EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a avut cel mai bun index InStat în meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, restanţă din etapa a 18-a. Căpitanul vicecampioanei României a avut o evoluţie foarte bună şi a reuşit să aibă un punctaj peste media echipei. FANATIK îţi prezintă cifrele obţinute de formaţia lui Bogdan Vintilă în meciul care a dus formaţia roş-albastră pe locul 2 în campionat.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 2,52 este cota pentru “peste 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, liderul index-ului InStat în FC Voluntari – FCSB 1-2

FCSB s-a impus pe terenul lui FC Voluntari, iar Florin Tănase a reuşit să aibă cel mai bun index InStat al jucătorilor aflaţi pe teren. Fotbalistul de 25 de ani şi-a depăşit toţi colegi, iar evoluţia foarte bună i-a adus 322 de puncte în duelul contra ilfovenilor.

Florin Tănase a avut un index InStat cu mult peste media echipei în meciul cu FC Voluntari. Victoria din partida de joi le-a adus fotbaliştilor FCSB o medie de 274 de puncte, care a fost depăşită net de mijlocaşul ofensiv de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

De altfel, Florin Tănase şi Darius Olaru au fost singurii fotbalişti de la FCSB care au depăşit bariera de 300 de puncte, cotă considerată a fi bună pentru meciurile internaţionale. Fotbalistul transferat de la Gaz Metan Mediaş a dechis scorul în minutul 8 şi a avut un index InStat de 303 puncte.

Florin Tănase şi-a depăşit media pe actualul sezon

Cu ajutorul prestaţiei din meciul FC Voluntari – FCSB 1-2, Florin Tănase şi-a depăşit media de index InStat din actualul sezon. După cele 20 de meciuri jucate în campionat, fotbalistul a strâns o medie de 260 de puncte.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a marcat patru goluri şi a oferit cinci pase decisive în cele 20 de meciuri jucate în actualul sezon din campionat. Înainte de primul meci al anului, derby-ul cu CFR Cluj, FANATIK a anunţat că fotbalistul a avut probleme medicale, însă până la urmă s-a regăsit printre titulari în partida din Gruia.

Top 5 cei mai buni fotbalişti ai FCSB-ului în meciul cu FC Voluntari

  1. Florin Tănase – 322
  2. Darius Olaru – 301
  3. Dennis Man – 291
  4. Lucian Filip – 290
  5. Florinel Coman – 285
ADVERTISEMENT

Ce sfat i-a dat Florin Tănase lui Olimpiu Moruţan după FC Voluntari – FCSB 1-2

La finalul meciului de la Voluntari, Florin Tănase i-a dat un sfat lui Olimpiu Moruţan, jucător care a fost criticat de Gigi Becali după derby-ul cu CFR Cluj. În plus, fotbalistul de 25 de ani a susţinut că se aştepta ca scorul la partida de joi seara să fie mai mare.

“Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Trebuia să învăţăm din meciul cu CFR Cluj şi să putem face mai bine pe viitor. În fotbal se întâmplă să pierzi. Începând cu a doua zi trebuie să te gândeşti la următorul meci.

Şi eu mă aşteptam să mai dăm goluri după pauză. Nu am mai marcat, nu ştiu de ce. Nici ocazii nu prea am avut. Pe viitor vom marca mai multe goluri. I-am spus lui Moruţan să nu vândă maşina şi să se concentreze pe teren”, a declarat Florin Tănase.

ADVERTISEMENT