Fotbal intern

Florin Tănase, certat în direct de Gigi Becali: „Se apucă el să îi ceară explicații arbitrului. Joacă, mă, fotbal!”

29.04.2021 | 22:58
Florin Tanase certat in direct de Gigi Becali Se apuca el sa ii ceara explicatii arbitrului Joaca ma fotbal
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit la finalul meciului dintre Craiova și FCSB, scor 2-0, iar patronul „roș-albașrilor” l-a certat în direct la TV pe Florin Tănase, pe care s-a supărat pentru că acesta s-a certat cu Istvan Kovacs în timpul disputei.

Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru FANATIK că nu este interesat de fotbal în momentul de față, ci se pregătește spiritual pentru Sărbătorile de Paște.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului consideră că la echipă este „debandadă” și a amintit de nervii excesivi pe care i-a avut Vali Crețu și Florin Tănase la partida cu Sepsi, însă și acum, la meciul cu oltenii, prin prisma căpitanului Tănase, care s-a contrat cu Istvan Kovacs.

Florin Tănase, certat în direct de Gigi Becali

Gigi Becali l-a certat în direct la TV pe Florin Tănase, despre care spune că a luat în glumă partida cu Craiova și i-a pus ironic porecla de „împăratul echipei”. Căpitanul „roș-albaștrilor” a luat un cartonaș galben în minutul 55 pentru proteste la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs:

ADVERTISEMENT

E debandadă la echipă, dacă Tănase comentează, îi zice arbitrului ”Ai dat roșu ca să compensezi penalty-ul nedat”, lasă, mă, arbitrul și joacă fotbal. Crețu se duce și se ceartă cu arbitrul, e băiat deștept, e bătăuș el, amenință arbitrul, a jucat câteva meciuri la FCSB și prinde tupeu. Tănase e împaratul echipei, trei galbene a primit aiurea. 

La mine nu există prietenie și nici nu vreau. Eu vreau dreptate și adevăr, dacă Domnul vrea, luăm campionatul, nu mai pot eu de fotbal”.

ADVERTISEMENT

„Meciul cu CFR nu e chiar decisiv dacă scoatem un egal!”

Gigi Becali a continuat și a mărturisit că nu îi poate reproșa nimic lui Istvan Kovacs, iar patronul FCSB-ului consideră că meciul cu CFR Cluj nu este decisiv, dacă echipa sa scoate un rezultat de egalitate.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere de înțelegere și nu l-am atacat pe Kovacs. E fotbal și nu mai pot eu de fotbal, că de-aia nu pot eu să plec la mănăstire și să ascult 12 evanghelii.

ADVERTISEMENT

Meciul cu CFR nu e chiar decisiv dacă scoatem un egal. Mie îmi convine în condițiile în care suntem decimați, dar când revin Olaru și Coman vom fi acuzați din nou de CFR că ne dopăm”, a mai spus Gigi Becali la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,15 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT