Sport

Florin Tănase e în al nouălea cer! Căpitanul FCSB-ului și soția sa Medeea au devenit părinți: ”Casa noastră e plină de iubire”. Foto

Liderul vicecampioanei FCSB Florin Tănase este tătic. Soția fotbalistului a născut un băiețel și a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare unde a postat și prima imagine cu noul membru al familiei.
21.03.2022 | 18:15
Florin Tanase e in al noualea cer Capitanul FCSBului si sotia sa Medeea au devenit parinti Casa noastra e plina de iubire Foto
Florin Tănase a devenit tătic, iar soția lui, Medeea, a publicat prima fotografie cu noul membru al familiei. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB-ului Florin Tănase trăiește momente de împlinire și la echipa de club, dar și în viața personală. Fotbalistul a devenit tătic, iar soția lui a postat primele imagini cu fiul lor.

Florin Tănase, în culmea fericirii

Florin Tănase și-a dorit foarte mult un transfer în străinătate, dar le-a ratat pe toate. Nerealizarea din în fotbal, s-a transformat repede în cea mai importantă realizare a vieții.

ADVERTISEMENT

Recent soția lui, Medeea, a născut un băiețel. De altfel, căpitanul roș-albaștrilor a ținut să popularizeze evenimentul prin dedicațiile pe care le-a după fiecare gol marcat în victoria FCSB-ului 3-2 la Pitești, în etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1.

Fotbalistul și-a exprimat bucuria transmițând semnale către camerele de luat vederi, pentru soția li fiul lui nou născut.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, Medeea a publicat pe rețelele de socializare prima imagine cu fiul căpitanului echipei lui Gigi Becali, însoțită de mesajul : ”Casa noastră e plină de iubire!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Medeea Tanase (@medeeam)

Florin Tănase și Medeea s-au căsătorit anul trecut în septembrie, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, iar naș de cununie le-a fost Vlad Achim, fostul coechipier al lui Tase de la Viitorul Constanța și FCSB.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman va deveni și el părinte, în curând

Veștile bune nu se opresc la FCSB. Dacă Florin Tănase a devenit deja părinte, Florinel Coman este următorul fotbalist din lotul roș-albaștrilor care va deveni tată.

În cazul lui ”Mbappe” de România vestea a fost făcută publică chiar de patronul Gigi Becali. Atacantul nu traversează cea mai bună formă sportivă, dar are în continuare ”credit” la finanțatorul Becali.

ADVERTISEMENT

Dacă în campionat FCSB este încă departe de liderul CFR Cluj, măcar din punct de vedere emoțional roș-albaștrii trăiesc dintr-o sărbătoare în alta.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT