Fotbal intern

Florin Tănase, propus de Giovanni Becali lui Carlo Ancelotti la Everton! Reacție surpriză a antrenorului italian. Exclusiv

21.04.2020 | 14:36
Florin Tanase propus de Giovanni Becali lui Carlo Ancelotti la Everton Reactie surpriza a antrenorului italian Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost propus de agentul Giovanni Becali pentru un transfer în Premier League la Everton! Este informația surpriză a acestei perioade de „silent” în fotbalul și societatea mondială.

FANATIK a aflat că influentul agent de jucător, a cărui firmă îl are în prim-plan în acest moment pe Dragoș Sârbu, a încercat să facă o legătură între căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase și prietenul său Carlo Ancelotti, antrenor la Everton.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, propus de Giovanni Becali lui Carlo Ancelotti la Everton, în Premier League!

Giovanni Becali încearcă să-l ajute pe vărul său Gigi Becali și să-i aducă o ofertă pentru căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase. Giovanni a spus-o de la începutul acestui an, când era deschis mercato în toată Europa.

Deși s-au vehiculat variante din America, Turcia sau chiar din Bundesliga, de la Stuttgart, pe parcursul lunii ianuarie, nu s-a realizat nimic. Nu a apărut nicio ofertă concretă pentru Florin Tănase care este în continuare la FCSB.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Giovanni Becali a încercat să-l ajute pe Florin Tănase, propunându-l lui Carlo Ancelotti, care antrenează Everton din luna decembrie a anului trecut. Celebrul tehnician italian de 60 de ani este un amic al lui Giovanni Becali.

Tănase are oferte din America și Turcia. Vom vedea în iarna asta. Cu Tănase nu este așa complicat, până în 7-8 milioane te înțelegi cu Gigi. Are și 25 de ani. Vom vedea ce va fi în iarna asta, poate va pleca” – Giovanni Becali, în ianuarie, la Digi Sport

Italianul Carlo Ancelotti, reacție surpriză la propunerea lui Giovanni Becali! „Cine-i băiatul? Să vedem despre ce e vorba!”

Carlo Ancelotti a rămas surprins de propunerea prietenului său român. Italianul nu avea date despre jucătorul de 25 de ani, căpitan la FCSB, despre care i se vorbea.

ADVERTISEMENT
  • 30 iunie 2024 este data la care se încheie contractul lui Carlo Ancelotti cu Everton, cu care a semnat pe 22 decembrie 2019. Italianul era „pe bară” de doar 12 zile, după ce a fost dat afară, după 1 an și 5 luni, de „turbulentul” Aurelio De Laurentiis de la la Napoli

Cine e băiatul? Să vedem despre ce e vorba!”a fost reacția italianului, care nu l-a refuzat din start pe Giovanni Becali, cu care se știe de peste 30 de ani. Agentul de jucători i-ar fi transmis și vărului său ceea ce a discutat cu Ancelotti, dar propunerea a fost făcută în primul rând pentru a-i ridica puțin cota lui Tănase, de a-l readuce în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, oferte „doar din vorbe” în ultima perioadă de transferuri din această iarnă!

Florin Tănase este primul jucător pe care Gigi Becali l-a transferat de la Viitorul, după el urmând o „jumătate de echipă”! Actualul căpitan al roș-albaștrilor este la FCSB din vara lui 2016 și mai are contract până în iunie 2021.

În ultima perioadă de transferuri, din iarnă, s-a vehiculat interesul mai multor formații pentru căpitanul FCSB. Prețul stabilit de Gigi Becali la acea vreme era de minim 5 milioane de euro.

Florin Tănase nu este jucător de împrumut. Sub nicio formă nu va pleca împrumut. Cine îl vrea, să dea 5 milioane de euro și-l ia. Eu nu știu de nicio ofertă de la Stuttgart, nu am primit nimic, dar el nu pleacă împrumut. Aștept 5 milioane pe Tănase!” – Gigi Becali, patron FCSB

Nu s-a realizat însă nimic, mai ales că toate ofertele pentru Tănase erau mai mult „din vorbe”. Gigi Becali nu a avut în mână nicio ofertă clară de transfer pentru decarul vicecampioanei, care a rămas la FCSB.

Carlo Ancelotti și legăturile sale cu România: a divorțat după 27 de ani pentru românca Marina Crețu!

Legăturile lui Carlo Ancelotti cu România nu țin doar de amicii din fotbal pe care-i are, printre care și Giovanni Becali. Cunoscutul antrenor italian s-a iubit timp de mai mulți ani cu o româncă, Marina Crețu, pe care a cunoscut-o în 2004.

În 2010, Carlo Ancelotti, pe atunci antrenor la Chelsea, a divorțat după 27 de ani de soția sa Luisa Gibellini, cu care avea doi copii, tocmai pentru Marina Crețu. Românca s-a cunoscut cu Ancelotti pe când făcea un curs de jurnalism la Modena, apoi Carlo a ajutat-o să obțină un loc de muncă la „Milan Channel”, ei despărțindu-se în mai 2011.

  • 2,2 milioane de euro este cota actuală a lui Florin Tănase, cumpărat de Gigi Becali de la Viitorul în august 2016 cu 1,5 milioane de euro
  • 61 de ani va împlini Carlo Ancelotti pe 10 iunie 2020, fiind unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile, cu titluri câștigate în top 5 campionate ale Europei: Italia (Milan), Spania (Real Madrid), Germania (Bayern Munchen), Franța (PSG) și Anglia (Chelsea Londra)
ADVERTISEMENT