Fotbal intern

Florin Tănase, declarație de dragoste cu ocazia zilei de naștere. Cum a sărbătorit împreună cu iubita

31.12.2020 | 00:22
Florin Tanase declaratie de dragoste cu ocazia zilei de nastere Cum a sarbatorit impreuna cu iubita
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a împlinit pe 30 decembrie 26 de ani, iar iubita sa a ținut să imortalizeze momentul pe Instagram, unde cei doi și-au împărtășit dragostea cu fanii lor.

Căpitanul FCSB se bucură de ultimele zile din cea mai scurtă vacanță din carieră, după ce echipa antrenată de Toni Petrea se va reuni pe 2 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Deși alți fotbaliști au ales să își petrească sărbătorile în vacanțe exotice, Florin Tănase a preferat să rămână în România și să se bucure de timpul petrecut alături de iubita sa, Medeea Turcescu.

Florin Tănase și declarația de dragoste după ce a împlinit 26 de ani

Florin Tănase și-a petrecut ziua de naștere alături de iubita sa, care a imortalizat momentul printr-o postare pe Instagram în care și-a mărturisit dragostea necondiționată pentru decarul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT
Florin Tanase a repostat poza iubitei sale, careia a tinut sa ii multumeasca in acelasi la mod. Sursa foto: captura instagram Florin Tanase
Florin Tănase a repostat poza iubitei sale, căreia a ținut să îi mulțumească în același la mod. Sursa foto: captură Instagram Florin Tanase

Medeea este nepoata cunoscutului jurnalist Robert Turcescu și este cea care îl ajută pe Florin Tănase să se mențină în formă. Mai mult, cei doi au pus la punct propriul business, iar Medeea și-a lansat propria linie vestimentară, cu ajutorul financiar al lui Tănase, însă tânăra de 24 de ani gestionează singură afacerea.

Momentan, afacerea se desfășoară în mediul online, pe Facebook și Instragram, sub denumirea de „Medeea Clothing”. Medeea a participat la mai multe concursuri de frumusețe și este foarte cunoscută în lumea modei din România, participând la prezentări ale mai multor designeri, printre care și Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Cine l-a mai felicitat pe Florin Tănase de ziua lui. Unde poate ajunge fotbalistul

Printre cei care l-au felicitat în mediul online pe Florin Tănase cu ocazia împliniri vârstei de 26 de ani s-a numărat și coechipierul său Florinel Coman.

Florinel Coman il felicita pe Florin Tanase de ziua lui
Florinel Coman îl felicită pe Florin Tănase de ziua lui

Un fost coleg de la FCSB și Viitorul Constanța a ținut și el să îl felicite public pe Florin Tănase, tot printr-o postare pe instagram. Este vorba despre Romario Benzar.

ADVERTISEMENT
Fostul coleg de la Viitorul si FCSB, Romario Benzar, l-a felicitat si el pe capitanul lui FCSB
Fostul coleg de la Viitorul si FCSB, Romario Benzar, l-a felicitat si el pe capitanul lui FCSB

Florin Tănase ar putea fi primul jucător important al FCSB-ului care va părăsi echipa în acest sezon, fiind curtat de mai multe cluburi, așa cum a mai declarat-o și impresarul său, Ioan Becali. Pentru achiziționarea lui Florin Tănase s-ar fi interesat și alte echipe din Turcia, dar și din zona Golfului, Rusia sau chiar SUA. Formațiile din MLS care l-au „ochit” pe fotbalistul lui FCSB ar fi Montreal Impact și New York City. În presă s-a mai scris că Tănase ar fi urmărit și de Olympique Marseille și Istanbul Basaksehir.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,60 este cota pentru „1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT