Fotbal intern

Florin Tănase, declarațiile serii după FCSB – Poli Iași 1-2: ”Am ajuns mai rău ca Dinamo”

19.08.2019 | 00:25
Florin Tanase declaratiile serii dupa FCSB  Poli Iasi 12 Am ajuns mai rau ca Dinamo

Florin Tănase a oferit o declarație incredibilă la finalul meciului FCSB – Poli Iași 1-2, din etapa a șasea din Casa Pariurilor Liga 1. Fotbalistul ”roș-albaștrilor” consideră că este numai vina jucătorilor și crede că ar fi o rușine dacă echipa sa nu ar ajunge în grupele Europa League.

Florin Tănase, declarație incredibilă după FCSB – Poli Iași 1-2: ”E o rușine unde am dus Steaua”

”Din păcate, eu cred că noi suntem într-o situație mai gravă decât Dinamo. Cei de la Dinamo nu cred că au bugetul și condițiile noastre. Cu toții suntem vinovați”, a declarat Florin Tănase la finalul meciului FCSB – Poli Iași 1-2.

”E din ce în ce mai complicată situația. Noi trebuie să ne analizăm, să vedem unde am greșit. Suntem foarte jos în campionat. Niciodată Steaua nu a fost așa de jos în campionat și e o rușine pentru noi”, a mai spus căpitanul ”roș-albaștrilor”, conform digisport.ro.

”Va fi foarte grav dacă nu ne calificăm în grupele Europa League”

”S-a ajuns în situația asta pentru că luăm goluri copilărești și nu marcăm cât de mult ar trebui. Trebuie să ne concentrăm pe meciul de joi, pentru că este probabil cel mai important meci al sezonului. Va fi foarte grav dacă nu ne calificăm în grupele Europa League”, a mai afrimat Florin Tănase în încheiere.

FCSB a fost învinsă de Poli Iași, scor 1-2, în etapa a șasea din Casa Pariurilor Liga 1. La finalul jocului, antrenorul ”roș-albaștrilor”, Vergil Andonache,  a acuzat arbitrajul. Noul director sportiv al vicecampioanei, Narcis Răducan, a lăsat să se înțeleagă că Vergil Andronache va fi înlocuit după acest eșec.