Sport

Florin Tănase, descumpănit după FCSB – U Craiova 0-2: „Nu meritam să pierdem”. Ce spune despre șansele la titlu

Căpitanul roș-albaștrilor nu și-a putut ascunde dezamăgirea după eșecul cu Universitatea Craiova. Potrivit spuselor sale, șansele la titlu în actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1 au scăzut dramatic.
03.04.2022 | 21:46
Florin Tanase descumpanit dupa FCSB  U Craiova 02 Nu meritam sa pierdem Ce spune despre sansele la titlu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut fără drept de apel derby-ul etapei a treia din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, scor 0-2 și a făcut astfel un nou pas greșit ce se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Golurile partidei de pe Arena Națională au fost semnate de Andrei Ivan (45+2), din penalty și Ovidiu Bic (74), cu o execuție superbă.

Florin Tănase, dezamăgit după eșecul cu U Craiova: „Nu meritam să pierdem”

Imediat după fluierul final, Florin Tănase s-a arătat dezamăgit de rezultat, în condițiile în care roș-albaștrii au dominat autoritar meciul și au avut nenumărate ocazii de a înscrie. Cum titlul pare o misiune imposibilă, principala preocupare pentru ultima parte a sezonului rămâne consolidarea locului al doilea.

ADVERTISEMENT

Dacă CFR va câștiga, va fi o distanță mare, dar noi vom încerca să câștigăm fiecare meci. Nici astăzi nu meritam să pierdem, dar așa este în fotbal, câteodată intri, altădată nu intră. Am avut ocazii imense, puteam marca lejer două, trei goluri.

Nu ne-am gândit că ei nu vor fi 100%, ne-am gândit să jucăm cum o facem noi, să combinăm și să marcăm. Din păcate, nu am reușit. Ei au ajuns de două ori la poarta noastră și ne-au dat două goluri.

ADVERTISEMENT

Dacă egalam până în minutul 65, probabil reușeam să câștigăm. Mai sunt multe meciuri, se pot încurca și ei, dar trebuie să câștigăm noi toate meciurile. Destul de greu, dar vom încerca.

Să nu uităm că CFR a făcut un sezon fantastic, uitați-vă câte puncte au făcut. Cred că este record de când avem sistemul cu play-off și play-out. Din păcate, nu am reușit să ținem pasul cu ei. Sperăm să ne consolidăm locul doi și vom vedea. Sper ca la anul să facem și noi un sezon cum au făcut cei de la CFR anul acesta și să câștigăm”, a declarat căpitanul vicecampioanei, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea: „Ne dorim în continuare să recuperăm, dar cel mai important e să luăm locul 2”

Chiar dacă nu a încetat să spere că echipa sa va recupera distanța față de CFR Cluj și va cuceri primul titlu după șase ani de „secetă”, Iulian Cristea a subliniat la rândul său că principalul obiectiv rămâne consolidarea poziției secunde, de care Universitatea Craiova s-a apropiat la patru puncte grație victoriei din această seară.

Sunt foarte dezamăgit. Am controlat jocul din primul minut, dar a venit acea greșeală a mea, le-am dat șansa să ajungă la poartă și să înscrie pe un fond de joc bun al nostru. N-am apucat încă să văd faza (n.r. penalty-ului din minutul 45), nu știu dacă l-am atins. A dat foarte ușor nu mi-am dat seama dacă l-am atins.

ADVERTISEMENT

Ei ne-au bătut cu 2-0, dar cred că am controlat meciul, ne-am creat multe ocazii. Ei au marcat dintr-un penalty și un singur șut pe poarta noastră. Din păcate, aveam șansa să ne apropiem de CFR, dar asta este. Ne dorim în continuare să recuperăm, dar cel mai important e să luăm locul 2”, a spus fundașul vicecampioanei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Voluntari: 2,07 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT