Sport

Florin Tănase s-a resemnat! Ce spune despre șansele FCSB-ului la titlu: „E aproape imposibil!”

Florin Tănase (27 de ani), mijlocașul FCSB-ului, a vorbit despre șansele pe care formația roș-albastră le are la titlu în aceast sezon, în lupta cu CFR Cluj.
17.01.2022 | 17:11
Florin Tanase sa resemnat Ce spune despre sansele FCSBului la titlu E aproape imposibil
ADVERTISEMENT

FCSB se află pe locul 2 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate, la zece lungimi în spatele liderului CFR Cluj.

Formația antrenată de Toni Petrea a disputat o singură partidă amicală în această iarnă, împotriva celor de la CS Mioveni, terminată 0-0.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, despre șansele FCSB-ului la titlu

Căpitanul roș-albaștrilor susține că șansele FCSB-ului de a cuceri titlul de campioană, în acest sezon, sunt aproape nule, având în vedere diferența de puncte față de CFR Cluj.

Totodată, Tănase nu s-a arătat afectat de faptul că nu s-a mai transferat la Al-Nasr, unde, din informațiile FANATIK, ar fi câștigat 80.000 de euro pe lună.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai avem nevoie de câțiva jucători. Sunt aici, sunt fericit, nu s-a întâmplat acum (n.r. ratarea transferului).

Trebuie să mă concentrez, să ajut mai mult clubul. Eu, când intru pe teren, chiar dacă sunt la antrenament sau la meci, nu mă mai gândesc că puteam să fiu acolo sau acolo.

ADVERTISEMENT

M-am apucat de fotbal din plăcere, nu cu gândul de a pleca la o echipă sau alta. Anul acesta e aproape imposibil (n.r. ca FCSB să câștige titlul), trebuie să fim realiști, sunt 10 puncte diferență, dar noi credem.

Dacă vom câștiga acest meci cu CFR, sperăm ca ei să se încurce, vor avea un program puțin mai dificil decât al nostru”, a declarat Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase (27 de ani) a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația patronată de Gigi Becali.

În prima partidă oficială din 2022, FCSB o va întâlni, acasă, pe campioana CFR Cluj. Meciul este programat duminică, la ora 20:00.

  • 5.5 milioane de euro este cota lui Florin Tănase, conform transfermarkt.com
  • 9 goluri și 4 pase decisive a dat Florin Tănase în 19 partide bifate pentru FCSB, în acest sezon

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT