Fotbal intern

Florin Tănase, ”distrus” de Radu Banciu: ”Nu știu dacă e prost, sau face pe prostul”

06.04.2021 | 21:54
Florin Tanase distrus de Radu Banciu Nu stiu daca e prost sau face pe prostul
ADVERTISEMENT

Debutul sub așteptări al echipei naționale în campania de calificare la Cupa Mondială din Qatar continuă să facă valuri. Declarațiile ”tricolorilor” sunt întoarse pe toate fețele, iar jurnalistul Radu Banciu l-a taxat în manieră proprie pe Florin Tănase.

Golgheterul Ligii 1, care a marcat primul gol pentru România, în victoria cu 3-2 în fața Macedoniei de Nord, s-a arătat iritat de faptul că jucătorii și staff-ul echipei naționale sunt criticați pentru rezultatul din meciul cu Armenia, fără a se insista pe faptul că armenii au marcat golul doi din poziție evidentă de offside.

ADVERTISEMENT

Explicația fotbalistului cu privire la eșecul de la Erevan l-a enervat la culme pe jurnalist care l-a desființat pe jucătorul FCSB-ului.

Radu Banciu: ”Nu poți să să spui că ți-ai făcut temele, dar ți-ai uitat caietul acasă”

Banciu crede că declarația lui Tănase este una la alibi, prin care fotbalistul mai mult se descalifică, decât să liniștească apele după eșecul rușinos al României în fața Armeniei.

ADVERTISEMENT

”Tănase e fotbalist profesionist, știe că pe teren contează rezultatul. Nu poți să vii să spui că ți-ai făcut temele, dar ți-ai uitat caietul acasă. Declarația lui este de tipul acesta: ’N-am putut să mă prezint pentru că am tăiat porcul’. 

Ce voia să spunem, că nu-i nicio problemă, ne-au furat arbitrii și avem de fapt 9 puncte? Ce câștigam așa? Dat fiind faptul că suntem mai critici, l-am putea ajuta să-și schimbe meseria. De exemplu, să se ducă la faianță! Să vezi ce bună e lumea cu tine când câștigi 2-300 de euro. Nu știm dacă Tănase e prost sau face pe prostul”, a reacționat jurnalistul, la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Speranțe năruite în trei meciuri

România a debutat greoi în preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor, dar victoria muncită cu Macedonia de Nord, 3-2, la București, a aprins imaginația suporterilor care visau la un rezultat norocos și cu Germania.

N-a fost să fie. Nemții ne-am învins sec, cu 1-0 și nimeni nu-și imagina că avea să urmeze dezastrul de la Erevan. Dar s-a întâmplat și asta.

ADVERTISEMENT

Astfel, după trei meciuri România are tot atâtea puncte și deja este la 6 lungimi în urma liderului surpriză, Armenia, și la trei de Germania și Macedonia de Nord, echipe pe care ”tricolorii” le vor reîntâlni, la toamnă, în deplasare.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 2,35 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT