Fotbal intern

Florin Tănase, dorit de o forță din Franța. Câți bani cere Gigi Becali pentru căpitanul FCSB

07.12.2020 | 13:52
Florin Tanase dorit de o forta din Franta Cati bani cere Gigi Becali pentru capitanul FCSB
ADVERTISEMENT

Florin Tănase (25 de ani) este aproape de un transfer în Franța. Al doilea golgheter al campionatului, cu nouă reușite, este pe radarul vicecampioanei Olympique de Marseille.

Tănase are cel mai bun start de sezon de când e legitimat la clubul lui Gigi Becali. Cu el căpitan de echipă, FCSB e pe primul loc în Liga 1, „decarul” marchează pe bandă rulantă și a revenit la echipa națională, după o pauză de doi ani.

ADVERTISEMENT

Prestațiile din acest sezon au făcut ca echipe mari din Europa să își îndrepte atenția spre Florin Tănase.

Florin Tănase, aproape de Marseille. Câți bani ar putea încasa FCSB

Pe final de 2020, Florin Tănase este urmărit atent de către Olympique de Marseille. Căpitanul lui FCSB ar putea ajunge în Ligue 1, încă din această iarnă.

ADVERTISEMENT

În schimbul fotbalistului în vârstă de 25 de ani, Gigi Becali cere 4 milioane de euro. 3 milioane de euro ar ajunge în buzunarul finanțatorului roș-albaștrilor, iar 1 milion de euro s-ar duce la Giovanni Becali, agentul lui Tănase.

Tănase are un început excelent de sezon la FCSB

„Decarul” lui FCSB este om de bază în acest sezon la FCSB. Tănase a înscris zece goluri, nouă în Liga 1 și unul în preliminariile Europa League și a oferit trei assist-uri, în cele 12 meciuri pe care le-a jucat în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Marseille nu este însă singurul club care îl dorește pe mijlocașul ofensiv de la FCSB. De serviciile lui Florin Tănase se mai interesează două echipe din Major League Soccer (MLS) și campioana Turciei, Istanbul Bașakșehir.

Conform site-ului transfermarkt.com, Florin Tănase este cotat în prezent la 2,2 milioane de euro. În ianuarie 2021, „Tase” va intra în ultimele șase luni de contract, el neprelungindu-și deocamdată înțelegerea cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase joacă la FCSB din vara lui 2016, atunci când Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru transferul său de la Viitorul. A bifat până acum 165 de prezențe în tricoul roș-albastru, perioadă în care a marcat 47 de goluri și a oferit 31 de pase decisive. În ceea ce privește numărul de trofee, Tănase a cucerit doar unul cu FCSB, Cupa României, în 2020.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,02 este cota pentru „gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT