Sport

Florin Tănase, după primul hat-trick din carieră: „Nu titlul de golgheter contează, ci titlul de campion!”

Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului, a înscris o „triplă” în partida cu Farul Constanța, reușind, astfel, să-l depășească pe Jefte Betancor în clasamentul celor mai buni marcatori din Casa Pariurilor Liga 1.
25.04.2022 | 22:30
Florin Tanase dupa primul hattrick din cariera Nu titlul de golgheter conteaza ci titlul de campion
Florin Tănase nu-i iartă pe ”dușmanii” FCSB. Căpitanul roș-albaștrilor le-a răspuns tuturor pe rând
ADVERTISEMENT

Florin Tănase trece printr-o perioadă extraordinară și are șanse mari să câștige, și în acest sezon, titlul de cel mai bun marcator din Casa Pariurilor Liga 1.

Florin Tănase pune mai presus titlul de campion al României decât cel de golgheter în Liga 1

Cu cele trei goluri marcate în poarta lui Aioani, Florin Tănase a fost, fără îndoială, omul meciului Farul – FCSB 0-4. Extrem de fericit, căpitanul „roș-albaștrilor” a spus că este și meritul colegilor pentru reușitele sale, iar cel mai mult contează să câștige titlul de campion al României și nu să fie golgheter în Liga 1.

ADVERTISEMENT

„Este primul hat-trick, sunt fericit că am reușit să marchez în seara asta de 3 ori. Am avut un început de meci dificil, acel prim gol a fost cel mai important pentru că ei dominau, noi nu prea stăteam bine în teren și cu siguranță era dificil dacă nu marcam. Suntem într-o formă bună, sper să continuăm așa. 

Mai avem 4 meciuri dificile, dar trebuie să o lumă pas cu pas. Nu ne bucurăm prea mult pentru că nu am realizat nimic încă. Acel prim gol cred că a schimbat soarta meciului. Din ce am simțit în teren, alergam cam mult după minge și dacă continuam așa cu siguranță era greu.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit că am reușit să marchez de atâtea ori, dar fără ajutorul colegilor nu aș fi reușit. Este și meritul lor. Nu contează titlul de golgeter atât de mult, mai mult contează cel de campion al României. Sper să facem meciuri mari și să le câștigăm. Dacă ne vom câștiga toate meciurile suntem campioni”, a declarat Florin Tănase la finalul partidei Farul – FCSB 0-4.

Florin Tănase este noul golgheter din Liga 1

Înaintea partidei Farul Constanța – FCSB, care contează pentru etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, Florin Tănase și Jefte Betancor se aflau pe primul în clasamentul golgheterilor din primul eșalon, cu 15 reușite fiecare.

ADVERTISEMENT

Însă, după „tripla” marcată în poarta constănțenilor, Tănase l-a devansat pe Betancor, cu 18 goluri înscrise.

Având în vedere că Betancor este accidentat, iar până la finalul play-off-ului mai sunt patru etape, șansele ca Tănase să mai fie depășit sunt mici. În sezonul trecut, tot Tănase a câștigat titlul de golgheter al Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Pe locul 3, în clasamentul golgheterilor, se află Jovan Markovic și Andrei Ivan, ambii cu câte 13 reușite.

Florin Tănase, primul hat-trick în Liga 1

Pentru Florin Tănase, meciul cu Farul Constanța este unul special, având în vedere că a marcat primul său hat-trick în Liga 1.

Florin Tănase a fost transferat de FCSB, în vara lui 2016, de la FC Viitorul, pentru 1.5 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația bucureșteană.

„Florin Tănase este schimbat, acum, de când este tătic. M-am întâlnit cu el, am stat de vorbă. Mă bucur foarte mult pentru el. Sper să facă și el pasul și să plece de aici. Chiar îi doresc asta. Eu zic că o să plece, în vara asta.

A făcut mult pentru Steaua (n.r. FCSB) și merită să plece. E golgheter, acum are și un copil. Eu zic că, în vară, va face pasul către un alt campionat. Cred că cel mai bine i s-ar potrivi Spania sau Italia, acolo o să ajungă”, spunea Boban Nikolov, mijlocașul celor de la Șeriff Tiraspol, despre Florin Tănase, pentru Antena Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Argeş: 1,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT