Sport

Florin Tănase, deranjat de atitudinea adversarilor în FC Argeș – FCSB 2-3: “A fost o răutate pe care nu o înțeleg”

Căpitanul roș-albaștrilor nu și-a putut explica intrările dure ale piteștenilor din meciul contând pentru etapa a doua a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.
20.03.2022 | 21:45
Florin Tanase deranjat de atitudinea adversarilor in FC Arges  FCSB 23 A fost o rautate pe care nu o inteleg
ADVERTISEMENT

FCSB a răpus-o pe FC Argeș, scor 3-2, la capătul unui meci decis de golul lui Dumiter, înscris chiar în prelungiri, pe fondul gafei lui Greab, care a respins în față un șut de la distanță expediat de Olaru. Cu această victorie, roș-albaștrii s-au apropiat la 5 puncte de liderul CFR Cluj.

Florin Tănase, deranjat de atitudinea adversarilor după FC Argeș – FCSB 2-3

Imediat după fluierul final, Florin Tănase s-a arătat deranjat de „răutatea” din jocul piteștenilor, care au fost nevoiți să evolueze în inferioritate numerică timp de 20 de minte, după eliminarea lui Șerban. Centralul Horia Mladinovici i-a arătat cartonașul roșu după un fault comis chiar asupra căpitanului vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

O victorie muncită, un meci pe care puteam să ni-l facem mult mai ușor, să nu așteptăm până în ultimul minut, dar suntem fericiți că am reușit să ne îndeplinim obiectivul, acela de a câștiga trei puncte.

Nu mai contează ce s-a întâmplat în afara terenului, contează pe teren, unde cred că arbitrul a luat decizia corectă la acea eliminare. De fapt, cred că trebuia s-o ia mai devreme, pentru că Șerban a lovit intenționat cu călcâiul, după ce i-am dat-o printre picioare.

ADVERTISEMENT

Apoi, lucrurile au degenerat, dar nu mai contează. Sunt fericit pentru victorie. Probabil arbitrul trebuia să gestioneze altfel după unele situații în care am fost faultat foarte clar. Îmi dădeau peste picioare. Nu a fost un meci dur, dar a fost o răutate pe care nu o înțeleg. De unde până unde?”, a declarat Tănase, la Digi Sport.

Cum plănuiesc roș-albaștrii s-o detroneze pe CFR Cluj: „Ne-am făcut un calcul”

De asemenea, acesta a dezvăluit că echipa sa țintește obținerea a patru puncte în următoarele nouă etape, astfel încât campioana să se decidă chiar la finalul play-off-ului, în duelul direct cu CFR Cluj. Ca acest scenariu să devină realitate, roș-albaștrii au nevoie, însă, de cel puțin un pas greșit al liderului.

ADVERTISEMENT

Distanța față de CFR s-a micșorat, dar este destul de mare. Ne-am făcut un calcul, ne gândeam să recuperăm 4 puncte în 9 etape, să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. Am recuperat două, mai avem încă două în șapte etape”, a explicat Florin Tănase.

Încrezător înaintea debutului lui Edi Iordănescu la echipa națională: „Sperăm să facem o treabă cât mai bună”

Casa Pariurilor Liga 1 va lua o scurtă pauză, dar căpitanul roș-albaștrilor răspunde prezent convocării la echipa națională, care se pregătește să dispute primele meciuri cu Edi Iordănescu selecționer. Chestionat pe marginea subiectului, „Tase” s-a arătat încântat de oportunitatea de a lucra din nou cu fostul său antrenor de la echipa de club.

ADVERTISEMENT

Mergem încrezători la națională, sperăm să facem o treabă cât mai bună. Îl cunosc pe mister, l-am avut aici, este un profesionist desăvârșit și cu siguranță va face totul să obțină rezultate, dar trebuie să răspundem și noi la ce ne cere”, a spus Florin Tănase.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT