Sport

În sfârșit, i-a venit rândul! Ce jucător de la FCSB ar putea pleca la o echipă mare de afară. Oferta primită de Gigi Becali

Florin Tănase ar putea ajunge în această iarnă la Galatasaray, unde este dorit de antrenorul Fatih Terim, iar turcii au făcut o ofertă de două milioane de euro.
01.12.2021 | 14:20
In sfarsit ia venit randul Ce jucator de la FCSB ar putea pleca la o echipa mare de afara Oferta primita de Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost cel mai bun jucător al FCSB în derby-ul cu Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că liderul echipei lui Toni Petrea a jucat răcit cobză pe „Ion Oblemenco”.

Căpitanul FCSB și-a prelungit contractul până în vara lui 2025 și este evaluat conform transfermarkt la cinci milioane de euro, iar Dumitru Dragomir îl consideră cel mai valoros jucător din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase e aproape de un transfer la Galatasaray

Jurnaliștii turci de la Aspor anunță că Fatih Terim îl dorește pe Florin Tănase la Galatasaray, iar turcii au trimis deja o ofertă de două milioane de euro.

”Galatasaray a început negocierile cu clubul românesc pentru jucătorul vedetă al Stelei Bucureşti (n.r. FCSB), Florin Tănase. ”Cimbom” doreşte cu siguranţă să-l transfere în această pauză pe fotbalistul de 26 de ani.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase este căpitanul echipei din Bucureşti şi unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti ai clubului din România”.

Decarul echipei lui Gigi Becali are un salariu anual de 360.000 de euro la FCSB, iar patronul i-a promis că va mai primi o mărire de 10.000 de euro dacă va juca în Liga Campionilor: „A semnat contractul pe 4 ani, i-am făcut 30.000 de euro pe lună şi îi fac 40.000 dacă ajungem în grupele Ligii Campionilor. Le măresc la toţi. I-am zis: ‘Măi, Tănase, iţi fac acum 30.000, dacă intrăm în grupele Ligii îţi fac 40.000, îţi fac şi 50.000”, declara Gigi Becali la emisiunea “Ora exactă în sport” de la PRO X.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro

Oferta lui Galatasaray este însă cu un milion de euro mai mică decât suma pe care o dorește Gigi Becali. Orice club care vrea să îl transfere pe Tănase îl poate înregistra dacă achită clauza de trei milioane de euro, iar o echipă de top din Ligue 1 ar fi dispusă să plătească această sumă în iarnă.

„Și când Tănase joacă prost echipa lui câștigă! E cel mai bun fotbalist din România, indiferent de spune lumea”, a declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

ADVERTISEMENT

Tănase a greșit la golul doi marcat de Universitatea Craiova, însă a ținut să îi răspună jurnalistei care l-a chestionat pe acest subiect: „Ce greșeli am făcut? La gol? Și că am alunecat? Dar pasa de gol ai văzut-o? Nu îmi cert colegii, dar așa mai vorbesc eu cu ei. Nu e fotbalist să nu greșească. A fost un meci frumos pentru telespectatori, pentru noi greu”.

Florin Tănase a avut probleme cu accidentările și a jucat doar trei meciuri în ultimele trei luni, dintre care unul amical. Decarul s-a accidentat pe 29 august împotriva lui CFR Cluj și a revenit într-un meci oficial pe 9 octombrie cu Mioveni. S-a accidentat iar și apoi a fost infectat cu COVID-19.

Florin Tănase a avut ofertă de la Al Ain

FANATIK a anunțat în exclusivitate oferta făcută de Al Ain lui Gigi Becali și care a fost confirmată și de către impresarul său, Giovani Becali: „Nu e nimic stabilit. Știm foarte bine cât vrea Gigi pentru Tănase, arabii au anunțat o sumă, dar încă sunt la distanță de pretențiile lui”.

Arabii i-au propus lui Florin Tănase un salariu lunar fabulos de 120.000 de euro, adică 1.440.000 de euro, însă mutarea nu s-a mai realizat din cauza pretențiilor financiare ale lui Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 2,05 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT