Sport

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, cadou special de ziua lui. Ce surpriză i-a făcut soţia. Foto

Decarul și căpitanul FCSB-ului, Florin Tănase, a avut parte de o surpriză frumoasă la împlinirea vârstei de 27 de ani din partea soţiei sale, Medeea Turcescu.
30.12.2021 | 11:41
Capitanul FCSB Florin Tanase cadou special de ziua lui Ce surpriza ia facut sotia Foto
ADVERTISEMENT

Florin Tănase împlinește pe 30 decembrie 27 de ani, iar căpitanul FCSB-ului a primit zeci de mesaje din partea fotbaliștilor sau a fanilor, însă cel mai special cadou a fost de la soția lui, Medeea Turcescu.

Tănase nu a mai putut să își petreacă ziua de naștere în Seychelles alături de prietenul său, Adi Popa, care a explicat pentru FANATIK Medeea Turcescu ar putea simţi un incofort în cazul unui zbor lung, fiind însărcinată.

ADVERTISEMENT

Medeea Turcescu, cadou special pentru soțul ei, Florin Tănase

Căpitanul FCSB a postat pe pagina lui oficială de Instagram surpriza pe care i-a făcut-o la miezul nopții Medeea Turcescu. Partenera lui Tănase i-a transmis un mesaj simplu: „La mulți ani, iubitul meu! Te iubesc!”.

Cadoul primit de Florin Tănase de la Medeea Turcescu. Sursă foto: Instagram Florin Tănase
Cadoul primit de Florin Tănase de la Medeea Turcescu. Sursă foto: Instagram Florin Tănase.

Tănase a primit un tort imens în forma și culorile tricoului de la FCSB, alături de o minge de fotbal și numărul 27, vârsta pe care o împlinește.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a marcat nouă goluri și a oferit pase decisive în 17 meciuri din acest sezon în Casa Pariurilor Liga 1 și este evaluat conform transfermarkt la 5,5 milioane de euro.

Florin Tănase, aproape de un transfer la Al Nasr. Și-a negociat salariul

FANATIK a aflat în exclusivitate câți bani ar primi Florin Tănase dacă va pleca în Arabia Saudită la Al Nasr. Decarul lui FCSB ar urma să primească un salariu aproape de trei ori mai mare ca în România.

ADVERTISEMENT

În prezent, Tănase are un salariu de 360.000 de euro pe an, iar în Arabia Saudită ar urma să primească 960.000 de euro.

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB cu patru ani, iar orice echipă care dorește să îl transfere trebuie să îi achite lui Gigi Becali clauza de reziliere de trei milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Ce spune Mihai Stoica despre plecarea lui Florin Tănase de la FCSB: Cine plătește clauza de reziliere, îl ia”

Mihai Stoica a explicat de ce Florin Tănase ar alege să plece în Arabia Saudită, însă spune că FCSB nu își dorește ca el să plece: „Dacă Tănase ar avea un salariu de 1 milion 500 de mii în Arabia Saudită și un salariu de un milion 200 de mii în Spania, ar alege Spania.

Dar dacă diferența e mai mare, ar alege echipa unde va fi plătit mai bine, pentru că e normal, e un jucător de valoare și merită să câștige ceva mai bine”.

Cine plătește clauza de reziliere, îl ia pe Tănase, e simplu, noi nu ne dorim să plece, dar trebuie și el să câștige un salariu mai mare, pentru că a muncit din greu”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,47 este cota pentru „1X, rezultat final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT