Sport

Florin Tănase, sprijinit după criticile lui Gigi Becali: „A jucat un meci mai slab și dăm în el?”

Florin Tănase pare să fi intrat în dizgrația lui Gigi Becali. Căpitanul FCSB-ului a fost schimbat la pauza derby-ului cu Dinamo și a primit critici dure din partea finanțatorului.
01.02.2022 | 10:41
Florin Tanase sprijinit dupa criticile lui Gigi Becali A jucat un meci mai slab si dam in el
ADVERTISEMENT

Florin Tănase a devenit ținta atacurilor lui Gigi Becali după primele două meciuri oficiale din 2022. Căpitanul roș-albaștrilor a fost criticat pentru prestațiile din partidele cu CFR Cluj și Dinamo.

Dacă împotriva liderului a fost schimbat în minutul 88, în „Derby de România”, Tănase n-a mai ieșit de la vestiare, el fiind schimbat la pauză de către Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

Cristi Dulca îl apără pe Florin Tănase: „Îi numărăm pe degete meciurile slabe”

În apărarea „decarului” de la FCSB a sărit selecționerul naționalei de fotbal feminin a României. Cristi Dulca e de părere că, în ciuda formei slabe în începutul de an, FLorin Tănase rămâne om de bază al roș-albaștrilor.

„Mi se pare Tănase puțin ieșit din formă, la fel Olaru. Dar poate sunt momente, primele jocuri. Și frigul contează pentru mulți jucători. Una e să joci pe un timp mai plăcut și una e să joci pe frig cu un teren înghețat. E unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului. 

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut mereu tehnica lui, ușurința cu care își depășește adversarul, nu știu motivul pentru care nu a plecat. Eu nu-aș fi plecat la salariul lui.

Lui Tănase putem să-i numărăm pe degete meciurile slabe. Dacă era invers puteam zice că e într-o formă slabă. 

ADVERTISEMENT

A jucat un meci jumătate mai slab și dăm în el… Eu zic că e un jucător important căruia trebuie să i se dea încredere și nu se pune problema să joace constant slab. El are o perioadă prin care trece și trebuie înțeles”, a declarat Cristi Dulca, conform GSP.ro.

Ce îi reproșează Gigi Becali lui Tănase: „Nu mai bagă piciorul la minge”

Fostul golgheter al campionatului în sezonul trecut, Tănase are și în acest sezon cele mai bune cifre la FCSB. Atacantul a înscris nouă goluri în Liga 1, cu trei mai puține decât cel mai bun marcator, Jefte Betancor.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Tănase nu scapă de reproșurile lui Gigi Becali, care l-a criticat în termeni duri după cele 45 de minute pe care le-a jucat în derby-ul cu Dinamo.

„Nu mai bagă piciorul că îi este frică să nu se accidenteze şi să nu mai plece. Să vină 5 februarie, să vadă că nu mai pleacă şi să îşi bage minţile în cap.

Tănase nici nu punea piciorul, alerga în gol, îi era frică”, a declarat Gigi Becali, la Pro X, după Dinamo – FCSB 0-3.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC U Craiova 1948: 7,60 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT