Fotbal intern

Florin Tănase, gol superb din voleu în FCSB – Gaz Metan. Dedicație pentru accidentații Nedelcu și Filip

21.06.2020 | 20:43
Florin Tanase gol superb din voleu in FCSB  Gaz Metan Dedicatie pentru accidentatii Nedelcu si Filip
ADVERTISEMENT

Atacantul Florin Tănase a marcat un gol superb din voleu în meciul FCSB – Gaz Metan, din etapa a patra a play-off-ului.

Folosit din nou pe post de vârf, de data aceasta într-un sistem 4-3-1-2, căpitanul ”roș-albaștrilor” dovedește încă o dată că știe să se adapteze acolo unde i se cere.

ADVERTISEMENT

FCSB are nevoie de o victorie în partida cu Gaz Metan Mediaș pentru a putea spera în continuare că o poate ajunge pe CFR Cluj în fruntea clasamentului.

Gol de generic TV reușit de Florin Tănase în FCSB – Gaz Metan

Florin Tănase a reușit un gol senzațional în meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș, după o fază foarte bine construită de elevii lui Bogdan Vintilă.

ADVERTISEMENT

În minutul 12, Dennis Man a aruncat o minge peste apărarea adversă, Olimpiu Moruțan i-a pasat din prima lui Florin Tănase, iar căpitanul FCSB-ului a reluat din voleu fără nicio șansă pentru Pleșca.

Imediat după ce a înscris, Florin Tănase a mers la marginea terenului de unde a luat un tricou pe care l-a arătat la camere. Pe el scria ”Pentru Nede și Filip”, cei doi jucători ai ”roș-albaștrilor care vor lipsi o perioadă îndelungată din cauza accidentărilor.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Dragoș Nedelcu a suferit o ruptură de ligamente în finalul meciului pierdut weekend-ul trecut pe terenul liderului CFR Cluj. Fotbalistul a fost operat în Italia și va lipsi de pe teren șase luni.

Tot la derby-ul din Gruia s-a accidentat și Lucian Filip. Deși inițial s-a crezut că nu este ceva grav, FANATIK a aflat că mijlocașul ”roș-albaștrilor” are tot ruptură de ligamente și va lipsit tot șase luni.

ADVERTISEMENT

Partida FCSB – Gaz Metan Mediaș, din etapa a patra a play-off-ului, se dispută pe Arena Națională din Capitală.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – FCSB: 11,75 este cota pentru „se marchează 5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT