Fotbal intern

Faza controversată care nu s-a văzut la FCSB – U Craiova. A fost penalty la hențul comis de Florin Tănase la scorul de 2-2? Video

01.04.2019 | 13:50
Faza controversata care nu sa vazut la FCSB  U Craiova A fost penalty la hentul comis de Florin Tanase la scorul de 22 Video

FCSB a câștigat meciul cu U Craiova, scor 3-2, după un arbitraj contestat al lui Ovidiu Hațegan. Greșelile de arbitraj s-au ținut lanț de cel mai bun arbitru român din prezent la meciul de pe Arena Națională. Cel mai aspru criticat moment a fost cel în care Hațegan a anulat greșit un gol perfect valabil al lui Romario Benzar la începutul reprizei secunde. Cu toate acestea, presa locală din Craiova susține că o fază i-a scăpat arbitrului.

Oltenii acuză un henț la Florin Tănase, la scorul de 2-2

Site-ul Digi 24 Craiova a prezentat un video la un corner al lui U Craiova, în minutul 69, la scorul de 2-2. Mingea îl lovește pe braţ pe Florin Tănase la un duel în careul FCSB, iar oltenii acuză că nu s-a dictat penalty pentru trupa din Bănie la acea fază.

Cititorii nu au fost însă la fel de siguri. Aceștia s-au arătat mai degrabă dezamăgiți de prestația propriilor jucători decât de cea a arbitrilor: „Haideți să schimbăm mentalitea asta cu penalty. Nu poți să te plângi când tu nu joci”, „Ștergeți postarea că ne facem de râs, nu am pierdut din cauza arbitrilor” sau „Nu poți să dai penalty la așa ceva, să fim serioși”. VEZI GALERIE FOTO 

Craiova a avut o lovitura de la 11m la scorul de 2-2. Era minutul 69, cand la o faza fixa in careul gazdelor, mingea il izbeste in brat pe Tanase, dupa care acesta lipeste mana de corp. Din punctul meu de vedere este lovitura de la 11m pentru imprudenta.

Craiovei i-a fost refuzata o lovitura de la 11m la scorul de 2-2. Era minutul 69, cand la o faza fixa in careul gazdelor mingea il izbeste in brat pe Tanase, dupa care acesta lipeste mana de corp. Din punctul meu de vedere este lovitura de la 11m .

Gepostet von Divizia Locala Craiova am Montag, 1. April 2019

Arbitraj controversat la FCSB – U Craiova

Prestația lui Ovidiu Hațegan a fost una extrem de controversată. La finalul meciului, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a dat de înțeles că arbitrajul ar fi fost îndreptat astfel încât meciul să se termine remiză, rezultat care ar fi avantajat CFR Cluj:

„Nu mai avem nevoie de VAR, dacă îi avem pe Hațegan și Sebastian Gheorghe. Vezi gol valabil, trec 30 de secunde, nu consulți VAR și spui că nu a fost gol valabil. Cine are beneficiarul acestui egal, dacă se termina 2-2? Nici Craiova, nici FCSB, nici Viitorul, nici Astra! Nu poți să arbitrezi la egalitate echidistant și când conduce FCSB, bang”, s-a enervat directorul sportiv al FCSB.