Fotbal intern

Florin Tănase îl ”înțeapă” pe Gigi Becali după dezvăluirile lui Bogdan Andone: ”Nu e normal să ceară voie”

21.09.2019 | 10:56
Florin Tanase il inteapa pe Gigi Becali dupa dezvaluirile lui Bogdan Andone Nu e normal sa ceara voie

Căpitanul formației FCSB, Florin Tănase, îl ”înțeapă” pe finanțatorul Gigi Becali după dezvăluirile făcute de Bogdan Andone. Fostul antrenor al ”roș-albaștrilor” l-a atacat pe latifundiarul din Pipera pentru modul în care se implică la echipă și a spus că el nu putea să facă foaia de joc sau schimbările în timpul meciului fără să se consulte cu patronul.

Florin Tănase îl ”înțeapă” pe Gigi Becali după dezvăluirile lui Bogdan Andone: ”Niciodată nu l-am sunat eu”

”Niciodată nu l-am sunat eu pe domnul Becali. În ultima perioadă nu am mai vorbit cu el. Nu știu că Andone trebuia să ceară aprobare de la patron pentru schimbări. Noi nu am paricipat la astfel de discuții, e treaba lor. Nu e normal să ceară voie pentru schimbări, dar cred că discuții sunt la mai toate cluburile. În vestiar nu s-a dat cu tămâie, la biserică”, a spus Florin Tănase despre dezvăluirile făcute de Bogdan Andone despre Gigi Becali.

Căpitanul FCSB a vorbit în conferința de presă și despre derby-ul cu FCSB: ”Trebuie să obţinem cele trei puncte ca să prindem un loc de play-off şi să mai sperăm la titlu. Am trecut peste perioada grea. Ne-am mai liniştit. Am fost pe drumuri şi acum ne-am întors acasă. Sper ca mâine seară să vină un număr cât mai mare de suporteri. Noi suntem obişnuiţi să jucăm pe Arenă. Nu se compară antrenamentul cu jocul”.

Florin Tănase în duel pentru balon cu Reagy Baah Ofosu în meciul FCSB – FC Botoșani

”Nouă ne plac echipele care ies la joc”

”După primele 30 de minute nu mă aşteptam ca CFR-ul să bată Lazio. Nu e un avantaj dacă va schimba toată echipa. Au un lot foarte valoros. Te motivezi când joci cu echipe bune care ies la joc. Nouă ne convine mai mult astfel de echipe”, a mai declarat Florin Tănase în conferința de presă premergătoare întâlnirii cu CFR Cluj.

Partida FCSB – CFR Cluj, din etapa a zecea din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa duminică, 22 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Imediat după victoria cu Lazio din Europa League, antrenorul Dan Petrescu a anunțat că va schimba toată echipa pentru derby.