Fotbal intern

Florin Tănase, dezvăluiri despre plecarea lui Meme Stoica: “Îl așteptăm să vină înapoi. Dedicăm victoria fiicei lui, are o problemă mare de sănătate”

10.11.2019 | 00:15
Florin Tanase dezvaluiri despre plecarea lui Meme Stoica Il asteptam sa vina inapoi Dedicam victoria fiicei lui are o problema mare de sanatate
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-0 la Botoșani, în meciul din etapa a 16-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele jocului, Florin Tănase a declarat că îl așteaptă pe Mihai Stoica înapoi la echipă, după ce starea de sănătate a fiicei sale, Teodora, se va îmbunătăți.

  • Cota BETANO FCSB – Astra Giurgiu: 1,80 pentru “Sub 2.5 goluri” – vezi toate cotele aici (P) 

ADVERTISEMENT

Florin Tănase îl așteaptă pe Mihai Stoica la FCSB

Florin Tănase a vorbit la finalul meciului cu FC Botoșani despre revenirea lui Mihai Stoica la FCSB, după ce postul de director sportiv a rămas liber după plecarea lui Narcis Răducan. Tănase declară că ar vrea ca Meme să se întoarcă la echipă, iar victoria obținută în nordul Moldovei îi este dedicată fiicei lui Mihai Stoica, Teodora, care trece printr-o perioadă delicată.

Am luat trei puncte foarte importante, dar am avut un meci dificil, mai ales după acea eliminare. Ca o echipă mare, am marcat și golul doi, chiar dacă am fost cu un om în minus. Ne așteptam să îi prindem desfăcuți în apărare spre finalul jocului și e bine că am marcat și golul doi. Eu am văzut că Planic a fost primul care a atins mingea, apoi jucătorul de la Botoșani a dat în piciorul lui, dar arbitrul a dat invers.

ADVERTISEMENT

Îi dedic victoria Teodorei, fiica lui Mihai Stoica, are o problemă de sănătate și suntem alături de ea. Îl așteptăm pe Meme să vină înapoi. Mulți au crezut că el a lăsat echipa pentru că a fost un moment prost, dar el este mai discret și nu a vrut să spună ce probleme are în familie. Sper că voi fi convocat în locul lui Florin Andone, dacă s-a accidentat“, a spus Florin Tănase.