Fotbal intern

Florin Tănase, Ionuț Vînă și Adi Popa nu au ținut cont de suspendarea campionatului: „Merg la bază pentru sala de forță”

05.04.2020 | 15:43
Florin Tanase Ionut Vina si Adi Popa nu au tinut cont de suspendarea campionatului Merg la baza pentru sala de forta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că trei fotbaliști de la FCSB au mers la baza clubului din Berceni și după suspendarea campionatului, pentru a folosi echipamentele din sala de forță.

Fotbaliștii de la FCSB care nu au luat vacanță

Pandemia de coronavirus a suspendat activitățile fotbalistice pe teritoriul României, iar cei mai mulți jucători au ales să rămână la domiciliu, unde au respectat planul de antrenament oferit de staff-urile cluburilor.

ADVERTISEMENT

Nu este cazul și la FCSB, unde trei fotbaliști au mers în continuare la baza clubului din Berceni pentru a efectua exerciții fizice.

Știu că doi-trei jucători se mai duc pe la bază, pentru a se antrena la sala de forță.

Am vorbit cu ei și le-am spus că pot alerga și pe teren dacă vor, pentru că sunt puțini și pot păstra distanța”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cei trei fotbaliști de la FCSB ar fi, conform Prosport, căpitanul Florin Tănase, Ionuț Vînă și Adi Popa, care au mers zilnic la baza clubului pentru a beneficia de aparatură profesionistă de pregătire care îi ajută să mențină un nivel fizic bun în vederea reluării competiției.

  • 10 goluri a marcat Florin Tănase în acest sezon

Tot lotul se mută la baza clubului

Gigi Becali a anunțat că tot lotul de la FCSB și membrii staff-urilor tehnice și medicale vor efectua teste pentru coronavirus și, dacă rezultatele vor fi negative, jucătorii, antrenorii și fizioterapeuții vor intra în izolare la baza clubului din Berceni, unde se vor efectua și antrenamente organizate.

ADVERTISEMENT

FCSB a disputat ultimul meci oficial pe 8 martie, în fața Universității Craiova, pe Arena Națională, dar fără spectatori.

Echipa lui Bogdan Vintilă s-a impus fără emoții în fața oltenilor, scor 4-1, și a urcat pe locul doi în clasamentul din play-off, la patru puncte distanță de liderul CFR Cluj, cu care va juca în prima etapă de după reluarea Ligii 1.

ADVERTISEMENT