Fotbal intern

Florin Tănase, la fel de sincer și după victoria categorică în fața Craiovei: “Am avut noroc, meciul ăsta este o excepţie”

08.03.2020 | 23:00
Florin Tanase la fel de sincer si dupa victoria categorica in fata Craiovei Am avut noroc meciul asta este o exceptie
ADVERTISEMENT

Florin Tănase e un căpitan de echipă liniștit după victoria FCSB-ului cu U Craiova, scor 4-1. Jucătorul simte cum titlu e tot mai aproape, însă recunoaște că o victorie în Gruia, etapa viitoare, e vitală.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 3,25 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

Criticile lui Tănase au dat roade în vestiar

Florin Tănase și-a criticat colegii în urmă cu două etape. Vorbele „dure” ale căpitanului FCSB par să fi dat roade, lucru recunoscut și de jucător.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să vedem următoarele meciuri dacă ne-am revenit. Am făcut o partidă bună, am marcat multe goluri, aceste reușite ne vor da încredere. Nu cred că e coincidență (n.r. reacția echipei la criticile lui din trecut), cred în continuare că mai avem lucruri de îmbunătățit pentru a arăta ca o echipă care merită să fie campioană”, a explicat Tănase.

Pariul lui Tănase: 3 puncte la Cluj

Fotbalistul crede că 3 puncte la Cluj sunt vitale pentru FCSB, pentru a mai putea spera la campionat. Tănase e convins că FCSB ar putea să înscrie patru goluri și în Gruia.

ADVERTISEMENT

„Săptămâna viitoare rămâne de văzut cum se va desfășura meciul de la Cluj, cu siguranță dacă prindem o zi bună putem marca multe goluri. E o excepție ceea ce am reușit azi, ținând cont de meciurile făcute până acum, dar sperăm să devină regulă.

Era foarte greu, normal, am marcat anul aceasta două goluri la Botoșani, două goluri cu Hermannstadt, era greu de crezut că vom marca patru. Ne bucurăm că am înscris mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Am spus că dacă învingem aceste două meciuri, cu Craiova și CFR, vom avea șanse la titlu. Dacă pierdem la Cluj, foarte greu, nu vom mai avea șanse ”, a declarat fotbalistul.

Tănase nu crede că U Craiova se teme de FCSB

În încheiere, Tănase nu crede că Universitatea Craiovae temătoare în meciurile cu FCSB, deși nu au mai câștigat în deplasare contra bucureștenilor de 31 de ani.

ADVERTISEMENT

„Nu îi simt temători, și noi am prins meciuri foarte bune cu ei. Azi am avut și noroc la cele două bare ale lor, nu cred că sunt temători, pur și simplu e vorba de forma de la ora meciului. Da, ne convin aceste echipe care joacă fotbal, dar dacă nu ești în formă bună degeaba iese echipa adversă la joc, și la Botoșani au ieșit dar nu prea le-am pus probleme.

N-a avut vină la golul primit Vlad, a fost centrare pe lung, era greu să închidă să fie lângă bară. Îl simt, am observat creșterea lui, cu siguranță va fi important pentru noi, am văzut și la antrenament ce parade face, trebuie doar încredere.

După meciul acesta putem spune că și-a revenit, să vedem cât timp va fi de aur”, a declarat Tănase la Digi Sport.

  • 6-5 a fost  raportul șuturilor pe poartă în FCSB – U Craiova
ADVERTISEMENT