Fotbal intern

Florin Tănase, la pământ după eşecul cu Iaşi. “Păţim la fel ca în sezonul trecut!”

Autor: Iuliana Spirache | 07.05.2018 | 23:23
Florin Tănase, la pământ după eşecul cu Iaşi.
Florin Tanase în meciul de fotbal dintre CSM Iaşi şi FCSB.

Florin Tănase, la pământ după eşecul cu Iaşi! Unul dintre căpitanii FCSB-ului, Florin Tănase, a vorbit despre meciul Iaşi – FCSB, scor 1-0, din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1 Betano. Acesta crede că “roş-albaştrii” au făcut acelaşi pas greşit ca şi în sezonul trecut, atunci când au pierdut titlul în faţa Viitorului.

Florin Tănase speră ca Astra Giurgiu sau FC Viitorul Constanţa să reuşească să o încurce pe CFR Cluj, iar FCSB să facă o figură frumoasă pe “Ion Oblemenco”, în meciul cu CS Universitatea Craiova.

Florin Tănase, la pământ după eşecul cu Iaşi. “Nu pot să-mi explic!”

“Mai rămân două partide pe care trebuie să le câştigăm şi aşteptăm un pas greşit de la CFR Cluj. Nu pot să îmi explic… atitudinea a lăsat de dorit în această seară. Parcă cei de la Iaşi se luptau pentru titlu…. Nu am putut să înscriem 88 de minute şi trebuia să fim atenţi să nu luăm gol pentru că aveam un om în plus. Eu mai sper puţin la titlu. E normal să fiu foarte supărat pentru că am muncit un an alături de colegii mei şi se pare că păţim la fel ca în sezonul trecut.

Astra s-a schimbat de la venirea domnului Mulţescu şi e o echipă puternică care îi poate pune probleme CFR-ului, la fel şi Viitorul. Trebuie să ne revenim până la meciul cu Craiova. Nu merităm să fim campioni dacă nu batem la Craiova, iar CFR nu se încurcă”, a spus Florin Tănase.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!