Fotbal intern

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali: ”Dacă vine o ofertă bună sigur o va accepta”

14.12.2019 | 11:01
Florin Tanase mesaj pentru Gigi Becali Daca vine o oferta buna sigur o va accepta
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Florin Tănase i-a transmis un mesaj finanțatorului Gigi Becali cu privire la un posibil transfer de la FCSB în această iarnă.


  • (P) Cota BETANO la Viitorul – FCSB: 4.35 este cota pentru “1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, mesaj pentru Gigi Becali: ”5 milioane e o sumă bună”

”Va fi o luptă interesantă cu CFR și cred că titlul se va juca până în ultima etapă din play-off. Nu știu cât mai rămân la FCSB. Eu îmi doresc să joc în continuare bine și dacă va veni o ofertă bună patronul o va accepta”, a fost mesajul lui Florin Tănase pentru Gigi Becali.

”Muncesc zi de zi pentru a avea reușite, iar în ultimul timp am făcut jocuri bune. Nu cred că 5 milioane e puțin, e o sumă bună. Nu mă văd plecat, dar nu se știe niciodată. Îmi doresc să câștig un trofeu cu FCSB, dar dacă va veni o ofertă în iarnă nu se știe ce se va întâmpla”, a declarat Tănase.

ADVERTISEMENT

”Îmi doream mai multe goluri și assisturi”

”Nu sunt prea mulțumit de mine, îmi doream mai multe goluri și assisturi. Voi munci în continuare și cred că îmi voi crește cifrele. Și noi ne întâlnim și ieșim la masă, nu cred că Astra e pe primul loc pentru că fac grătare. Nu va fi mai ușor nici dacă pleacă Petrescu de la CFR”, a spus el.

”Îmi doresc să obținem o nouă victorie la meciul cu Viitorul. Este important să scoate șase puncte din ultimele două meciuri din acest an. Încerc să fac cât mai bine și postura de vârf împins, dar noi avem atacanți foarte buni”, a completat jucătorul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

”Pentru Dinamo va fi greu să ajungă în play-off”

Florin Tănase a vorbit și despre șansele rivalilor de la Dinamo de a ajunge în play-off: ”Nu mi-a fost niciodată teamă că nu prindem play-off-ul. Au mai rămas puține etape și pentru Dinamo va fi greu să ajungă în play-off. E păcat, pentru că ar mai fi fost două derby-uri”.

Partida FC Viitorul – FCSB, din etapa a 21-a din campionatul României, se va disputa duminică, 15 decembrie, de la ora 20:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Tănase a fost dorit în vară în MLS

Căpitanul formației FCSB, Florin Tănase, ar putea primi un cadou din partea lui Gigi Becali la sfârşitul sezonului şi să fie lăsat să plece, în cazul unei oferte solide din străinătate. În vară, mijlocaşul ofensiv va avea deja 4 ani la echipă şi ar fi o posibilitate importantă pentru un transfer afară.

Înaintea de începerea actualului sezon, FANATIK a aflat că Florin Tănase a avut o ofertă de la formația New York Red Bulls din MLS, care îi oferea un salariu de un milion de dolari pe an. Mutarea a căzut după ce Gigi Becali a cerut cinci milioane de euro, iar americanii nu au dorit să plătească suma.

ADVERTISEMENT