Fotbal intern

Florin Tănase și Mihai Bălașa, atacați de fani pe instagram: „Mai jucăm fotbal?/Ce terminat ești!”

27.09.2018 | 20:34
Florin Tanase si Mihai Balasa atacati de fani pe instagram Mai jucam fotbalCe terminat esti

Florin Tănase și Mihai Bălașa au avut parte de un start de sezon destul de dificil. Dacă mijlocașul ofensiv a fost deposedat de banderola de căpitan, Mihai Bălașa a fost și el de multe ori ținta patronului FCSB Gigi Becali. Acum, cei doi au parte de noi critici, pe instagram, din partea fanilor roș-albaștrilor.

Florin Tănase a încărcat pe internet o poză cu penalty-ul executat la meciul cu Dunărea Călărași, câștigat de roș-albaștrii cu 2-0. Tănase a transformat lejer lovitura de pedeapsă obținută de Raul Rusescu, dar cu toate acestea, fanii FCSB nu l-au menajat pe fostul căpitan al FCSB.

View this post on Instagram

✌?

A post shared by TanaseFlorin (@florintanase10) on

Astfel, fanii FCSB l-au criticat pe Florin Tănase. „Mai jucăm și noi fotbal?” a fost unul dintre comentariile pe care decarul stelist le-a primit la poza în cauză.

Florin Tănase, criticat de fani pe instagram

Mihai Bălașa, criticat de fani pe instagram la o poză a lui Florin Tănase

Nici Mihai Bălașa nu a scăpat de fanii supărați. Dacă inițial Bălașa a avut un schimb de bezele cu Florin Tănase, el a devenit apoi ținta ironiilor pentru fanii FCSB. Însă, dacă Tănase a preferat să ignore microbiștii care îl contestă, Mihai Bălașa nu s-a ferit să le răspundă acestora.

Microbist: „Ce terminat ești, Bălașa!”
Mihai Bălașa: „Zi pe cuvântul tău?”
Microbist: „Glumesc, fratelor, nu mai știi de glumă?”

, a fost schimbul de replici dintre cei doi.

Mihai Bălașa, criticat de fani pe instagram la o poză a lui Florin Tănase

Florin Tănase și Mihai Bălașa au fost pe rând căpitani ai FCSB. Cu toate acestea, ambii au ieșit din grațiile patronului FCSB, Gigi Becali. “Mă duc în cantonament şi o să-i zic lui Dică să aducă baderola. Nu i-o mai dau lui Tănase. Gata, nu mai cred în el ca mare jucător. Ce să faci cu unul care mereu e cu mâinile pe sus? Nu merită să fie căpitan”, a spus Becali, după ce Florin Tănase a fost schimbat în partida cu Rapid Viena.

„Cum ajunge minga la Bălaşa tremur. O să ziceţi că-l desfiinţez eu pe Bălaşa. Dar eu te aduc şi îţi dublez salariul şi tu în loc să creşti, ce faci, scazi… Păi ori bei, ori fumezi, ori pierzi nopţi.  Ori femei multe! Poate se uită la multe filme, e ceva! Ce perioadă proastă? Cum adică? Îl pun căpitan, îl fac, îl dublez salairul şi după aia ne nenoroceşti”, a spus patronul FCSB despre fundașul central.