Fotbal intern

Florin Tănase, Mihai Pintilii și Vali Crețu joacă zilnic tenis cu piciorul la baza de la Berceni. Exclusiv

07.04.2020 | 15:56
Florin Tanase Mihai Pintilii si Vali Cretu joaca zilnic tenis cu piciorul la baza de la Berceni Exclusiv
Florin Tănase Mihai Pintilii și Vali Crețu joacă zilnic tenis cu piciorul la Berceni. © FOTO: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Florin Tănase, Mihai Pintilii și Vali Crețu nu au renunțat la mișcare în această perioadă de pauză și joacă aproape zilnic tenis cu piciorul la baza de pregătire de la Berceni a FCSB.

Patronul Gigi Becali declara zilele trecute că doi-trei jucători merg și se antrenează la Berceni. FANATIK a aflat că sunt mai mulți fotbaliști care fac acest lucru, dar în principal căpitanul, fostul căpitan și titularul postului de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, Mihai Pintilii și Vali Crețu joacă zilnic tenis cu piciorul la baza de la Berceni. Magazionerul le lasă echipamentele pregătite!

Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că jucătorii de la FCSB vor relua antrenamentele în plină stare de urgență decretată de președintele României.

Nu s-a întâmplat până acum, dar e foarte posibil ca Vintilă să reînceapă ședințele de pregătire cu elevii săi chiar în Săptămâna Mare. „Le dau liber în Noaptea de Înviere”, spune patronul. Până atunci mai mulți roș-albaștri merg zilnic la baza de la Berceni pentru a-și menține tonusul.

ADVERTISEMENT

Știu că doi-trei jucători se mai duc pe la bază, pentru a se antrena la sala de forță. Am vorbit cu ei și le-am spus că pot alerga și pe teren dacă vor, pentru că sunt puțini și pot păstra distanța, a mai detaliat patronul FCSB.

Florin Tănase, Mihai Pintilii și Vali Crețu joacă tenis cu piciorul la baza de la Berceni. În momentul în care merg la terenuri, aceștia nu găsesc pe nimeni, pentru că îl anunță din timp pe magazioner când vin, iar acesta le lasă echipamentele pregătite.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă, Ionuț Vână și Ionuț Panțîru și-au făcut grupul lor de antrenament

Nu sunt singurii jucători ai celor de la FCSB care nu s-au blocat pur și simplu în case, ci duc dorul antrenamentelor și vin la baza de pregătire.

Pentru a respecta ceea ce presupune ultima ordonanță de urgență emisă de autorități, roș-albaștrii și-au făcut grupuri de maxim trei persoane care vin să facă mișcare.

ADVERTISEMENT

Un alt grup este format din Răzvan Oaidă, Ionuț Vână și Ionuț Panțîru, care sunt preocupați în principal de sala de forță, dar mai dau și ture de teren înainte de a se întoarce acasă.

Peste o săptămână, așa cum a anunțat patronul, tuturor li se vor face analizele pentru coronavirus, apoi vor intra în cantonament până la Paște.

ADVERTISEMENT