Sport

Florin Tănase, mulțumit după remiza din FC Voluntari – FCSB 0-0: „E bun și un punct, bine că nu am pierdut!”

FC Voluntari și FCSB au remizat, 0-0, în etapa a 15-a din Liga 1. La finalul meciului, Florin Tănase, căpitanul roș-albaștrilor, s-a declarat mulțumit cu rezultatul înregistrat de echipa sa.
08.11.2021 | 00:25
Florin Tanase multumit dupa remiza din FC Voluntari  FCSB 00 E bun si un punct bine ca nu am pierdut
ADVERTISEMENT

După acest rezultat de egalitate, FCSB rămâne pe locul 2 din Liga 1, cu 31 de puncte obținute după 15 meciuri jucate, iar FC Voluntari urcă pe poziția 5, cu 25 de puncte.

Florin Tănase, mulțumit după remiza din FC Voluntari – FCSB 0-0

Florin Tănase susține că este mulțumit cu remiza înregistrată de roș-albaștri, având în vedere că FCSB a avut meciuri din trei în trei zile, în această săptămână, după o perioadă grea, cu numeroase cazuri de infecție cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Un meci dificil, păcat că nu am putut să continuăm seria de victorii. Să muncim bine în această pauză și să revenim la victorii. Voluntari e o echipă experimentată cu jucători buni.

Ne-au blocat bine în prima repriză, iar în partea a doua nu ne-am creat ocazii. E greu să joci din trei în trei zile după o perioadă cum am trecut noi. S-a simțit în repriza a doua.

ADVERTISEMENT

Eu mă simt bine, e clar că nu sunt sută la sută. Dar mă simt din ce în ce mai bine și va fi mai bine pe viitor. Nu mă îngrijorează diferența față de CFR Cluj, mai sunt multe etape.

E bun și un punct, bine că nu am pierdut. Sunt fericit că am fost chemat la națională, mergem să câștigăm meciurile și să ne calificăm la baraj”, a declarat Florin Tănase, la finalul partidei cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu: „Sunt cam multe puncte față de CFR Cluj!”

De cealaltă parte, Constantin Budescu a punctat faptul că între FCSB și CFR Cluj s-a format o distanță considerabilă, după remiza înregistrată de roș-albaștri la Voluntari.

„Voluntari e echipă bună, același meci l-au avut și la CFR Cluj. Dar ei au reușit să marcheze în minutul 90. Mă simt bine și ca atacant, chiar dacă nu este poziția mea.

ADVERTISEMENT

Joc unde mă pune antrenorul. A fost o perioadă delicată, sperăm să fim din ce în ce mai bine. Cei de la noi au spus că a fost penalty. O să mă uit și eu să văd. Dar ce să facem dacă nu avem VAR.

Sunt cam multe puncte față de CFR Cluj, trebuie să recuperăm. Sper să câștige echipa națională aceste două meciuri. Merită! Se joacă alt fotbal acolo”, a spus și Constantin Budescu.

În următoarea partidă din Liga 1, FCSB o va întâlni, acasă, pe FC Botoșani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,57 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT