Sport

Florin Tănase negociază prelungirea contractului cu FCSB! Căpitanul vicecampioanei ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din Liga 1

Florin Tănase e aproape de prelungirea contractului cu FCSB și va avea cel mai mare salariu din Casa Pariurilor Liga 1.
13.08.2021 | 00:02
Florin Tanase negociaza prelungirea contractului cu FCSB Capitanul vicecampioanei ar putea deveni cel mai bine platit jucator din Liga 1
ADVERTISEMENT

Golgheterul și căpitanul echipei lui Dinu Todoran negociază prelungirea contractului cu FCSB pe trei ani, conform gsp.ro.

Decarul vicecampioanei a răspuns în războiul declarațiilor înainte de derby-ul cu Rapid de pe Național Arena și a fost felicitat de patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase negociază prelungirea contractului cu FCSB și va avea un salariu regesc

Înțelegerea lui Florin Tănase urma să expire în vara anului viitor. Conform noului contract, mijlocașul va primi un salariu de 20.000 de euro până la 30 iunie 2022, după care va câștiga 30.000 de euro lunar până în vara lui 2025.

De altfel, jucătorul a declarat că își dorește un transfer în străinătate, iar impresarul Giovani Becali a spus în repetate rânduri că este curtat de mai multe cluburi: „Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla. Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună, de cupele europene”, a spus fotbalistul după eliminarea în fața celor de la Șahtior Karagandy.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase are un început bun de sezon deși a ratat un penalty în stilul lui Marcus Rashford. Decarul lui Dinu Todoran a reușit două goluri și două assist-uri în primele patru etape.

Florin Tănase are ofertă de la Al Ain

FANATIK a anunțat în exclusivitate oferta pentru Florin Tănase a celor de la Al Ain, confirmată și de impresarul Giovani Becali: „Nu e nimic stabilit. Știm foarte bine cât vrea Gigi pentru Tănase, arabii au anunțat o sumă, dar încă sunt la distanță de pretențiile lui. Mai vedem zilele următoare ce se va întâmpla cu plecarea lui Tănase de la FSCB”.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a vorbit și el despre această ofertă, antrenorul care a acticat în zona Golfului fiind sunat pentru a oferi informații despre jucător: „Am fost sunat de cineva din zona arabă, de la un club, și chiar am vorbit de Florin Tănase. Din punctul meu de vedere este un jucător foarte valoros, care are motivație și a demonstrat-o și în campionatul recent încheiat”.

Al Ain îi pregătește de asemenea un salariu fabulos, iar Florin Tănase ar putea câștiga într-o lună salariul pe jumătate de an la FCSB: 120.000 de euro luna, adică un salariu anual de 1.440.000.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Pentru ce sumă e dispus Gigi Becali să renunțe la jucător

Gigi Becali speră să obțină pe Florin Tănase nu mai puțin de cinci milioane de euro, sumă la care este cotat și de site-ul transfermarkt.com. Jucătorul care a devenit cel mai tare marcator din istoria clubului într-un sezon prin cele 24 de goluri marcate a mai fost dorit și de către formațiile Al Ahli și Al Dhafra.

FCSB a plătit în 2015 pentru Tănase 1,5 milioane de euro lui Gică Hagi, iar în cei șase ani petrecuți la FCSB a reușit 64 de goluri în 193 de meciuri.

„Am spus că vreau cinci milioane pe el și l-au sunat cei de acolo și i-au spus că nu e aprobat bugetul încă. O să fie aprobat în septembrie. I-au zis să nu mă supăr pentru că nu mi-au dat un răspuns. Dar cred că Tănase va pleca până la urmă”, a declarat Gigi Becali despre transferul la Al Ain.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT