Fotbal intern

Alarmă cu Florin Tănase: nu a scăpat de problemele la tendon + Soiledis intră cu echipa abia săptămâna viitoare. FOTO

17.01.2020 | 15:22
Alarma cu Florin Tanase nu a scapat de problemele la tendon  Soiledis intra cu echipa abia saptamana viitoare FOTO
ADVERTISEMENT

La antrenamentul de după prima partidă de verificare a celor de la FCSB în cantonamentul din Spania, 0-1 cu Basel, căpitanul Florin Tănase s-a antrenat deși a acuzat probleme cu o zi în urmă.

Singurul jucător care a făcut pregătire separată a fost, ca și la precedentele antrenamente, grecul Aristidis Soiledis, care a lucrat alături de Horea Codorean. Totul s-a petrecut sub privirile celor doi selecționeri, Mirel Rădoi de la naționala mare și Adrian Mutu, de la tineret.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase nu a scăpat de problemele la tendon, mai are dureri, dar s-a antrenat la intensitate maximă. A terminat antrenamentul cu gheață!

Înainte de începerea partidei dintre FCSB și FC Basel, Bogdan Vintilă l-a scos la încălzire cu titularii și pe Darius Olaru, deoarece căpitanul Florin Tănase acuza dureri la tendon.

Tănase a făcut încălzirea și le-a zis celor din staff că joacă. A făcut-o pe parcursul primelor 45 de minute, apoi la pauză s-a schimbat toată echipa. Decarul vicecampioanei a resimțit efortul din repriza jucată, dar a doua zi s-a antrenat.

ADVERTISEMENT
florin tănase bogdan planic
Florin Tănase și Bogdan Planic au produs un duel foarte intens la antrenamentul FCSB din Spania

Florin Tănase a făcut antrenament normal, la intensitate maximă, alături de colegii săi la „Dama de Noche”, acolo se pregătesc roș-albaștrii. A făcut „pereche” la exercițiile de finalizate cu sârbul Bogdan Planic, cei doi producând un duel de zile mari.

La finalul ședinței de pregătire, elevii lui Bogdan Vintilă erau extenuați de durata și tăria antrenamentului. Florin Tănase le-a spus celor din staff-ul medical că a resimțit încă dureri, astfel că a apelat la gheață la finalul pregătirii. E interesant dacă va intra și în meciul de sâmbătă, al doilea din acest stagiu, cu nemții de la Karlsruher, de la ora 16:00, ora României.

ADVERTISEMENT

Grecul Aristidis Soiledis, singurul care încă se antrenează separat de coechipieri. Horea Codorean îl monitorizează minut cu minut

Singurul care se antrenează separat de la sosirea în Spania este grecul Aristidis Soiledis. Acesta este monitorizat non-stop de către Horea Codorean. Practic, grecul are antrenor personal.

Recuperarea fundașului stânga este aproape de finalizare, fiind șanse destul de mari ca el să intre în program normal cu echipa de la începutul săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT
aristidis soiledis
Aristidis Soiledis este monitorizat permanent de către Horea Codorean

Chiar și așa, Soiledis nu va prinde, probabil, niciun joc de pregătire în acest cantonament. După Karlsruher, pentru FCSB mai urmează Lokomotiv Moscova, luni, pe 20 ianuarie, și sud-coreeni de la Jeonbuk pe 22 mianuarie. Revenirea în țară este programată pentru joi, 23 ianuarie.

ADVERTISEMENT