Sport

Florin Tănase nu îi iartă pe cei de la CFR Cluj: „Să nu mai țipe atât de arbitraj. Dacă Farul primea penalty, nu știu dacă mai câștigau!”

Căpitanul FCSB, Florin Tănase, a trimis noi săgeți către CFR Cluj și consideră că echipa lui Dan Petrescu a câștigat meciul cu Farul Constanța cu ajutorul arbitrajului.
02.05.2022 | 23:40
Florin Tanase nu ii iarta pe cei de la CFR Cluj Sa nu mai tipe atat de arbitraj Daca Farul primea penalty nu stiu daca mai castigau
Florin Tănase a marcat cu FC Argeș cel de-al nouălea gol din penalty în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului sunt extrem de optimiști după victoria cu FC Argeș, însă consideră că meciul cu Universitatea Craiova este adevărata finală pentru titlul în Casa Pariurilor Liga 1, însă Florin Tănase nu i-a uitat pe cei de la CFR Cluj.

Florin Tănase cu ochii pe cei de la CFR Cluj: „M-am uitat și eu la meci”

Căpitanul FCSB, Florin Tănase a ajuns la 19 goluri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și speră să repete evoluția și pe „Ion Oblemenco”:

ADVERTISEMENT

„Mă bucur că am marcat şi în seara aceasta. Aveam nevoie de trei puncte, ne bucurăm că am marcat goluri şi mergem încrezători la Craiova. În fotbal nu ştiu dacă există meciuri uşoare dacă nu ţi le faci tu.

Am marcat repede, de aceea ne-am făcut meciul uşor. Mereu am încercat să jucăm ofensiv, să marcăm mult. Uneori ne iese, uneori nu. Dar ne bucurăm că suntem în formă bună în acest final de campionat”.

ADVERTISEMENT

Tănase consideră că CFR Cluj a fost din nou avantajată de arbitraj în meciul cu Farul Constanța, câștigat la limită, pe final de meci.

„CFR să nu mai ţipe atât de arbitraj. Părerea mea! M-am uitat şi eu la meci. Dacă Farul primeşte penalty, CFR nu mai câştiga. Când ei au zis că nu a fost roşu cu noi (n. red – referire la eliminarea lui Susic de către Istvan Kovacs în CFR – FCSB 0-1)…”.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase consideră că FCSB va avea un meci mai greu cu Universitatea Craiova decât cu CFR Cluj: „Jucăm în deplasare”

„Buzăul nu e bătut în cuie (n. red – pentru meciul cu CFR). Rămâne să vedem ce facem la Craiova. Dacă vom câştiga, apoi vom discuta ce vom face. Dacă nu câştigăm la Craiova, ce sens mai are această discuţie? Normal că meciul cu Craiova e mai dificil, pentru că jucăm în deplasare. Ei sunt în formă bună, câştigă, nu putem vorbi despre ultimul meci când mai avem alte două de jucat.

Cred că Giuleşti e un stadion prea mic pentru suporterii Stelei. Stadionul Ghencea am înţeles că e liber, rămâne să ne accepte. Ce pot să fac decât să-i arăt paşaportul domnului Dâncu? Anul viitor merg în loja gazdelor şi îi arăt paşaportul.

ADVERTISEMENT

În România se poate întâmpla orice, nu vedeţi? Normal că te deranjează. L-am văzut foarte tăios pe domnul Dâncu la adresa noastră şi nu înţeleg de ce. E un meci de fotbal. Care e mai bun să câştige, nu?”, a declarat Tănase, la interviul de după FCSB – FC Argeş 4-0.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,85 este cota pentru „ 2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT