Sport

Florin Tănase nu mai are răbdare: „Vreau să plec, nu pot să mint!”. Victor Becali anunță ce șanse sunt să se despartă de FCSB

Victor Becali a vorbit despre o posibilă plecare a lui Florin Tănase de la FCSB.
21.07.2021 | 22:04
Florin Tanase nu mai are rabdare Vreau sa plec nu pot sa mint Victor Becali anunta ce sanse sunt sa se desparta de FCSB
ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB-ului a vorbit la conferința de presă înainte de meciul cu Șahtior Karagandy, recunoscând că își dorește să plece de la FCSB în această vară.

Victor Becali, impresarul său, a vorbit despre șansele ca Florin Tănase să nu mai fie la FCSB, anunțând că perioada de mercato e departe de a se fi încheiat.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase vrea să plece de la FCSB

Florin Tănase a recunsocut că vrea să plece de la FCSB, chiar înaintea meciului cu Șahtior Karagandy, din Conference League: „Îmi doresc să plec, nu pot să vă mint, dar rămâne să vedem ce se va întâmpla.

Mi-aș dori să fie în Europa, normal. În Spania mi-aș dori, sper să fie o echipă bună, de cupele europene”.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigur că nu vom avea parte de o dublă ușoară. Cum am văzut și la meciul CFR-ului, e greu să spui dinainte că ești mare favorit”, a mai spus căpitanul FCSB-ului, înainte de meciul cu Șahtior Karagandy.

Victor Becali lămurește situația lui Florin Tănase

Victor Becali a vorbit despre șansele ca Florin Tănase să plece de la FCSB, lămurind situația lui și spunând că perioada de mercato încă mai continuă, dar o vină pentru care golgheterul României nu are oferte concrete este valoarea scăzută a fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Totodată, impresarul este de părere că Gigi Becali ar putea purta discuții și dacă ar primi oferte de la 4.500.000 de euro pentru „perla” sa, deși el a anunțat că nu vrea nimic sub 5.000.000 de euro, exact cota de piață a lui Tănase, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

E un paradox. Încă mercato e departe de a fi încheiat. Poate sunt echipe… El e propus la mai multe echipe, echipe care nu s-au aruncat.

ADVERTISEMENT

Poate mai au alţi fotbalişti, niciuna nu merge pe un singur jucător. Au o listă. Nu ştim ce se întâmplă în viaţa unui club, iar decizia nu se ia de pe o zi pe alta. În fotbal pot exista surprize. Se termină emisiunea acum şi se întîmplă ceva. 

A marcat 24 de goluri, e un jucător cu vârsta postrivită, e copt. Merită şi e îndreptăţit. Asta e suma fixată de patron şi cine dă banii ăştia… Dacă dă o echipă 4.7 milioane de euro, 4.8 milioane de euro, nu cred că nu acceptă”, a spus Victor Becali, la TV TelekomSport.

Florin Tănase a fost golgheterul campionatului trecut, cu 24 de goluri, fiind și chemat la naționala României, unde a marcat împotriva Macedoniei de Nord.

Căpitanul FCSB-ului putea fi și primul jucător care marchează în noul sezon din Liga 1, însă a ratat un penalty în meciul cu FC Botoșani, scor 0-0, în minutul 60.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 6,01 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT