Fotbal intern

Florin Tănase nu mai suportă să joace în Liga 1! Gigi Becali: „Vrea să scape de România”

13.04.2021 | 16:08
Florin Tanase nu mai suporta sa joace in Liga 1 Gigi Becali Vrea sa scape de Romania
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a comentat reacția fotbalistului său, Florin Tănase, la adresa arbitrajului din meciul cu Sepsi și a dezvăluit că fotbalistul nu mai suportă ideea de a juca în România.

Din punct de vedere sportiv, Florin Tănase are un sezon excelent la FCSB. Echipa a terminat sezonul regulat pe prima poziție, iar căpitanul „roș-albaștrilor” este golgheterul campionatului cu 19 reușite.

ADVERTISEMENT

Însă, realizările sportive îi sunt umbrite de arbitraje, susține finanțatorul Gigi Becali, care mărturisește că Tănase este pur și simplu oripilat de gândul de a mai juca în Liga 1.

Florin Tănase i-a transmis lui Gigi Becali că vrea sp scape de România

Gigi Becali, finanțatorul „roș-albaștrilor”, spune că a discutat cu fotbalistul său și că acesta este atât de frustrat de desele greșeli de arbitraj, încât i-a mărturisit că nu mai vrea să rămână în România.

ADVERTISEMENT

”Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli. Ce a făcut Călin (Iulian Călin, centralul partidei Sepsi – FCSB – n.r.) acum cu Tănase nu a existat de când e lumea”, a declarat Becali, la as.ro.

Faza care l-a scos din minți pe golgheterul campionatului s-a petrecut în minutul 65 al meciului de la Sfântu Gheorghe. Căpitanul „roș-albaștrilor” a pătruns în careul advers, a fost lovit violent în gambă de Dimitrov, dar centralul partidei a considerat că Tănase a fost cel care a faultat.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali cere o sumă imensă în schimbul lui Florin Tănase

Ajuns la 26 de ani, Florin Tănase este unul dintre cei mai vechi jucători de la FCSB. A fost achiziționat în 2016 pentru 1,5 milioane de euro. De mai multă vreme, Florin Tănase și-a exprimat dorința de a pleca la o echipă în străinătate, dar prețul fixat de Gigi Becali l-a legat de glie.

5 milioane de euro ar vrea să încaseze Becali dintr-un eventual transfer al golgheterului Ligii 1. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Tănase este dorit în MLS de New York City FC, însă suma pe care o solicită Gigi Becali a amânat, cel puțin deocamdată mutarea.

ADVERTISEMENT

Impresarul Victor Becali a precizat că Tănase este urmărit și de echipe din Zona Golfului, dar că în acest moment nu se pune problema plecării lui din cauză că nu e fereastră de transferuri în fotbalul mondial.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,72 este cota pentru “nu marchează ambele și sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT