Florin Tănase nu mai suportă să joace în Liga 1! Gigi Becali: „Vrea să scape de România”

Patrice Podina   
în FCSB
13/04/2021, 16:08
Florin Tănase nu mai suportă să joace în Liga 1! Gigi Becali: „Vrea să scape de România”
Florin Tănase (sportpictures.eu)

Gigi Becali a comentat reacția fotbalistului său, Florin Tănase, la adresa arbitrajului din meciul cu Sepsi și a dezvăluit că fotbalistul nu mai suportă ideea de a juca în România.

Din punct de vedere sportiv, Florin Tănase are un sezon excelent la FCSB. Echipa a terminat sezonul regulat pe prima poziție, iar căpitanul „roș-albaștrilor” este golgheterul campionatului cu 19 reușite.

Însă, realizările sportive îi sunt umbrite de arbitraje, susține finanțatorul Gigi Becali, care mărturisește că Tănase este pur și simplu oripilat de gândul de a mai juca în Liga 1.

Florin Tănase i-a transmis lui Gigi Becali că vrea sp scape de România

Gigi Becali, finanțatorul „roș-albaștrilor”, spune că a discutat cu fotbalistul său și că acesta este atât de frustrat de desele greșeli de arbitraj, încât i-a mărturisit că nu mai vrea să rămână în România.

”Oamenii nu mai pot. Tănase a zis să plece odată afară, să scape de România. Nu există așa ceva. Nu mai vor oamenii să rămână în țara asta. Astea nu-s greșeli, astea sunt drăcești, nu greșeli. Ce a făcut Călin (Iulian Călin, centralul partidei Sepsi – FCSB – n.r.) acum cu Tănase nu a existat de când e lumea”, a declarat Becali, la as.ro.

Faza care l-a scos din minți pe golgheterul campionatului s-a petrecut în minutul 65 al meciului de la Sfântu Gheorghe. Căpitanul „roș-albaștrilor” a pătruns în careul advers, a fost lovit violent în gambă de Dimitrov, dar centralul partidei a considerat că Tănase a fost cel care a faultat.

Gigi Becali cere o sumă imensă în schimbul lui Florin Tănase

Ajuns la 26 de ani, Florin Tănase este unul dintre cei mai vechi jucători de la FCSB. A fost achiziționat în 2016 pentru 1,5 milioane de euro. De mai multă vreme, Florin Tănase și-a exprimat dorința de a pleca la o echipă în străinătate, dar prețul fixat de Gigi Becali l-a legat de glie.

5 milioane de euro ar vrea să încaseze Becali dintr-un eventual transfer al golgheterului Ligii 1. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Tănase este dorit în MLS de New York City FC, însă suma pe care o solicită Gigi Becali a amânat, cel puțin deocamdată mutarea.

Impresarul Victor Becali a precizat că Tănase este urmărit și de echipe din Zona Golfului, dar că în acest moment nu se pune problema plecării lui din cauză că nu e fereastră de transferuri în fotbalul mondial.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,72 este cota pentru “nu marchează ambele și sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

Închide ×