Sport

Florin Tănase nu se mai transferă în China! Cu ce ehipă va semna golgeterul FCSB și reacția lui Gigi Becali

Florin Tănase nu se mai transferă în China, unde era dorit de Shanghai Port, şi va ajunge în ţările arabe. Golgeterul FCSB va semna cu o formaţie din Emiratele Arabe Unite.
01.08.2022 | 14:28
Florin Tanase nu se mai transfera in China Cu ce ehipa va semna golgeterul FCSB si reactia lui Gigi Becali
Florin Tănase a ales Emiratele Arabe Unite, în loc de China (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT
01-08-2022
15:09

Gigi Becali confirmă că Florin Tănase va pleca la Al Jazira

Florin Tănase a refuzat oferta chinezilor de la Shanghai Port și se va transfera la Al Jazira din Emiratele Arabe Unite. Informația a fost confirmată de Gigi Becali, patronul FCSB.

„Tănase pleacă la Al Jazira. Păi, chinezii dădeau mai mult, au ridicat oferta. Eu voiam să-l dau în China, dar Tănase… E mai aproape de casă. Chinezii îi dădeau 1 milion de euro salariu și ăștia îi dau 1,8 milioane de euro. Bine, vreo 300.000 de euro sunt comisioane sau ce dau la impresari. E diferență mare și nu are rost. Eu luam mai mulți bani din China”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă în care i-a prezentat pe David Miculescu și Bogdan Rusu.

Florin Tănase se desparte de FCSB după şase ani petrecuţi în tricoul roş-albastru. Iniţial, atacantul de 27 de ani trebuia să ajungă în China, la Shanghai Port, însă a ales să se transfere în Emiratele Arabe Unite.

A ales între China şi Emiratele Arabe Unite. Unde va juca Florin Tănase

FCSB şi-a pierdut golgeterul ultimelor două sezoane, iar Florin Tănase va evolua la Al Jazira, în Emiratele Arabe Unite, anunţă as.ro. Chiar dacă a fost dorit de Shanghai Port, fotbalistul a tras de timp pentru a prinde o altă ofertă, de la o echipă mai aproape de casă.

ADVERTISEMENT

Al Jazira i-a oferit un contract pe 2 ani, cu posibilitate de prelungire pe încă un an, cu un salariu de 1.200.000 de euro pe an. Aceeaşi sumă i-o oferea şi Shanghai Port, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, însă faptul că Abu Dhabi este mai aproape de Bucureşti decât Shanghai a contat decisiv.

Înainte de plecarea de la FCSB, Florin Tănase a vrut să joace un ultim meci pentru “roş-albaştrii”. FANATIK a anunţat în exclusivitate că atacantul şi-a dorit să fie pe teren în returul cu Saburtalo Tbilisi, însă Gigi Becali s-a opus.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a fost transferat de FCSB în vara lui 2016, când Viitorul Constanţa a încasat 1.500.000 de euro. În cei şase ani petrecuţi la formaţia roş-albastră, atacantul a marcat 83 de goluri în 227 de meciuri.

FCSB îşi întăreşte echipa cu două transferuri

După calificarea celor de la FCSB în turul 3 preliminar al Conference League, Gigi Becali a anunţat că este din nou dispus să aducă jucători noi la echipă. Primul este David Miculescu, pentru care patronul “roş-albaştrilor” a trebuit să facă mai multe oferte, aşa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a ajuns de la palatul lui Gigi Becali, însă prezentarea oficială a jucătorului de 21 de ani întârzie. Cu toate acestea, David Miculescu se va afla în lotul deplasat pentru turul cu DAC Dunajska Streda.

Pe lângă David Miculescu, Gigi Becali îl mai aduce la FCSB şi pe Bogdan Rusu. Atacantul lui CS Mioveni va ajunge la vicecampioana României la două zile după ce a înscris o dublă în poarta lui CFR Cluj, în înfrângerea cu 2-4 din Gruia.

ADVERTISEMENT

Evaluat la 500.000 de euro, atacantul de 32 de ani a mai evoluat pentru FC Ghimbav, Aerostar Bacău, Farul, Astra Giurgiu, Dacia Unirea Brăila, Gauss Bacău, FC Braşov, Foresta Suceava, Hermannstadt, Petrolul Ploieşti şi Dunărea Călăraşi.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „sub 3,5 goluri marcate” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT