Fotbal intern

Florin Tănase nu va mai fi căpitan la FCSB. Gigi îi ia banderola! “S-a dat lovit!”

31.08.2018 | 18:08
Florin Tanase nu va mai fi capitan la FCSB Gigi ii ia banderola Sa dat lovit

Florin Tănase nu va mai fi căpitan la FCSB. Gigi Becali s-a decis după meciul pierdut cu Rapid Viena să îi ia banderola atacantului pe care tot el îl numise căpitan în urmă cu aproape un an. Finanţatorul roş-albaştrilor a anunţat că va merge în cantonamentul echipei de la Berceni şi unul din primele lucruri pe care le va face va fi să-l “degradeze” din funcţia de căpitan al echipei pe jucătorul adus de la Viitorul. Becali a explicat şi motivele pentru care “decarul” va fi trimis înapoi la statutul de jucător normal, mai ales că nu mai crede în calităţile lui.

Mă duc în cantonament şi o să-i zic lui Dică să aducă baderola. Nu i-o mai dau lui Tănase. Gata, nu mai cred în el ca mare jucător. Ce să faci cu unul care mereu e cu mâinile pe sus? Nu merită să fie căpitan. De-acum înainte s-ar putea să frece banca de rezerve, că nu se poate să ceri schimbare în minutul 43. Te doare? Mai stai două minute, cât mai e până la pauză, şi luptă!”, a spus Becali la o televiziune de sport.

Florin Tănase nu va mai fi căpitan la FCSB. “S-a dat lovit!”

Becali a explicat că Florin Tănase nu va mai fi căpitan la FCSB şi dintr-un alt motiv. Pe lângă protestele la adresa arbitrilor, Becali îl suspectează pe Tănase că ar fi simulat o accidentare ca să nu mai fie pe teren în repriza secundă a meciului FCSB – Rapid Viena 2-1. Finanţatorul a explicat şi care sunt primele variante de înlocuire pentru Tănase în postura de căpitan al FCSB, acum că Pintilii nu mai doreşte să fie purtătorul banderolei.

“I-a fost frică să mai joace, ce să mai zică, s-a dat lovit şi aia e. L-a lovit ăla puţin şi a zis că lasă, mai bine nu mai joc. Ce căpitan e ăla?! Mereu cu mâinile pe sus, se aruncă una-două…simulări. Nu e căpitan. Îl pun pe Planic, că ăla dă război. Sau văd eu, pe Gnohere, că dă goluri. I-aş da bandelorla lui Pintilii, dar nu vrea să o mai ia, e supărat. Şi are dreptate să fie supărat, că i-am luat-o pe nedrept”, a mai spus Becali