ADVERTISEMENT
Sport

Florin Tănase, penalty ratat ca Marcus Rashford! Căpitanul FCSB-ului a „dansat” în jurul mingii, dar Pap l-a ghicit

Florin Tănase a ratat un penalty exact ca Marcus Rashford.
Autor: Andrei Șchiopu | 15.07.2021 | 22:07
Florin Tănase, penalty ratat ca Marcus Rashford! Căpitanul FCSB-ului a „dansat” în jurul mingii, dar Pap l-a ghicit
Florin Tănase, penalty ratat ca Marcus Rashford! Căpitanul FCSB-ului a „dansat” în jurul mingii, dar Pap l-a ghicit. Sursă foto: fanatik.ro

Căpitantul FCSB-ului putea fi jucătorul care marchează primul gol din noul sezon din Liga 1, însă penalty-ul executat de el, a fost apărat de către Eduard Pap.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a „dansat” în jurul mingii, precum Marcus Rashford în finala EURO 2020 dintre Italia și Anglia, dar la fel ca starul lui Manchester United… a ratat.

Florin Tănase, penalty ratat ca Marcus Rashford

Florin Tănase a ratat un penalty în minutul 60 al duelului dintre FC Botoșani și FCSB, lovitura de la 11 metri fiind obținută de Octavian Popescu, după o incursiune în careul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Căpitanul FCSB-ului a dansat în jurul mingii, la fel cum a făcut Marcus Rashford în finala EURO 2020, însă dacă starul lui Manchester United reușea să-l păcălească pe Gianluigi Donnarumma, dar trimitea în bară, Eduard Pap, portarul lui Botoșani, a ghicit colțul și a respins mingea în corner.

Florin Tănase a fost golgheterul sezonului trecut și putea fi primul jucător care marchează primul gol al noului sezon, meciul dintre Botoșani și FCSB fiind duelul care a deschis noua ediție din Liga 1.

ADVERTISEMENT

FCSB a mai cerut două penalty-uri, dar Sebastian Colțescu a luat alte decizii

A fost nevoie de doar 3 minute din meciul FC Botoșani-FCSB pentru a apărea prima fază controversată din noul sezon. Este vorba despre o fază petrecută la marginea careului, când Octavian Popescu a primit o pasă bună de la Florin Tănase și a strecurat mingea printre picioarele lui Bogdan Racovițan, după care a fost faultat de fundașul modlovenilor.

Sebastian Colțescu, arbitrul partidei a luat decizia de a nu dicta nimic, deși reluările TV au arătat că a existat un contact între cei doi jucători, care a fost chiar la marginea careului, însă întrebarea este dacă a fost pe linia careului sau nu.

ADVERTISEMENT

După faza din minutul 3, FCSB a mai cerut un alt penalty în minutul 51 al confruntării cu FC Botoșani, când Ovidiu Popescu a avansat cu mingea spre poarta moldovenilor, după o gafă în apărarea lor, iar Malcom Edjouma a intervenit, mijlocașul „roș-albaștrilor” cerând un penalty.

Reluările TV au arătat că într-adevăr a existat un contact între Edjouma și Ovidiu Popescu, din nou la marginea careului, însă din nou Sebastian Colțescu nu a dictat penalty.

ADVERTISEMENT

La trei minute distanță, Florin Tănase a cerut și el un penalty, după un duel cu Enriko Papa, însă căpitanul „roș-albaștrilor” nu a fost atins decisiv și a căzut târziu, după cum au arătat reluările TV.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,00 este cota pentru „sub 2.5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1