Sport

Florin Tănase, reacție inedită despre plecarea de la FCSB: ”Acolo nu se joacă fotbal?”

Florin Tănase este tot mai aproape de o plecare de la FCSB, iar jucătorul a dezvăluit că ar alege banii șeicilor arabi chiar dacă asta ar însemna să piardă echipa națională.
20.12.2021 | 09:47
Florin Tanase reactie inedita despre plecarea de la FCSB Acolo nu se joaca fotbal
ADVERTISEMENT

Căpitanul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că sunt niște discuții cu o formație din Emiratele Arabe Unite, iar clauza sa de reziliere este de 3 milioane de euro.

MM Stoica a recunoscut că nimeni nu își dorește ca Tănase să plece, însă știe că este un moment bun pentru fotbalist să facă o schimbare în carieră.

ADVERTISEMENT

Cum vede Florin Tănase plecarea sa de la FCSB

După remiza din meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 0-0, Florin Tănase a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la FCSB în această iarnă și a răspuns sincer că ar renunța la echipa națională pentru banii pe care i-ar primi în zona Golfului.

”Nu ştiu, rămâne de văzut, să vină oferta scrisă şi apoi vom comunica. Clauza este fixă, nu are cine să o schimbe, e trei milioane. Să vedem dacă va veni oferta scrisă, sunt discuţii.

ADVERTISEMENT

Sunt sincer, între echipa națională și bani mai mulţi aș alege a doua variantă. Acolo, în zona Golfului, nu se joacă fotbal? Toată lumea spune că avem cel mai slab campionat, dar dacă pleacă unul în Arabia, aoleu, s-a dus unde s-a dus! Nu mai sunt campionate aşa de slabe”, a declarat căpitanul ”roș-albaștrilor”.

Căpitanul FCSB, fair-play după remiza de la Sfântu Gheorghe

Florin Tănase consideră că FCSB a câștigat un punct la Sfântu Gheorghe după cum a decurs jocul, dar este de părere că formația sa ar fi putut continua seria victoriilor dacă el ar fi marcat la ocazia avută în prima repriză.

ADVERTISEMENT

”Din păcate nu am reuşit să continuăm seria victoriilor, este până la urmă un punct câştigat în deplasare, contra unei echipe bune, cu experienţă, care joacă un fotbal frumos, cu un public numeros.

Este bine că nu am pierdut până la urmă. Dacă reuşeam eu să marchez la acea lovitură de cap din prima repriză, altfel ar fi decurs meciul. E fotbal, poţi să te încurci cu oricine, poţi să baţi pe oricine, asta este! Au avut ocazii mari. Dacă te uiţi la numărul ocaziilor e bun şi un punct”, a spus ”Tase”.

ADVERTISEMENT

Tănase acuză arbitrajul

Întrebat cum vede faptul că FCSB iernează la -10 faţă de CFR Cluj, Tănase a oferit un răspuns haios: ”Suntem în Alaska! La minus 10? Asta este, trebuie să ne pregătim bine, avem după pauză primul meci cu ei, putem să micşorăm distanţa”.

Căpitanul ”roș-albaștrilor” l-a criticat pe arbitrul Adrian Cojocaru pentru faptul că a dat cartonașe galbene exact jucătorilor care erau în pericol de suspendare: ”Am pierdut doi oameni foarte importanţi, din cauza arbitrului. Parcă ştia cine are galben, mai avea să-mi dea mie”.

Meciul cu Sepsi OSK a însemnat pentru FCSB pierderea a doi jucători importanți pentru derby-ul cu CFR Cluj din prima etapă care se va juca în 2022 în Liga 1. În doar 27 de minute, Risto Radunovic și Vali Crețu au văzut cartonașul galben de la centralul Adrian Cojocaru și vor lipsi la meciul cu liderul campionatului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 1,57 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT