Sport

Florin Tănase, precaut după eliminarea lui CFR Cluj: ”N-am desfăcut şampania. Îşi vor reveni în campionat“

CFR Cluj a fost eliminată neașteptat de Pyunik Erevan în turul 1 preliminar al Champions League, dar Florin Tănase îndeamnă la prudență și consideră că ardelenii își vor intra în curând în ritm.
14.07.2022 | 18:48
Florin Tanase precaut dupa eliminarea lui CFR Cluj Nam desfacut sampania Isi vor reveni in campionat
CFR Cluj a fost eliminată neașteptat de Pyunik Erevan în turul 1 preliminar al Champions League, dar Florin Tănase îndeamnă la prudență și consideră că ardelenii își vor intra în curând în ritm. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României a pierdut după loviturile de departajare 2-2 (3-4) şi cade în turul 2 preliminar din Conference League.

Eliminarea lui CFR Cluj nu-l încântă pe Florin Tănase

Chiar dacă eliminarea din Champions League poate fi o lovitură grea pentru CFR Cluj, căpitanul rivalei FCSB, Florin Tănase, este convins că formația din Gruia își va reveni în campionat și va fi un oponent dificil.

ADVERTISEMENT

”Nu, sincer, nu mă așteptam să fie eliminați. Dar vedeți cum este în fotbal? Se poate întâmpla orice. Nu mai există echipe atât mici, cum erau acum 7-8 ani. Vedeți că mai toate țările au evoluat.

M-am uitat la până la final. Nu, n-am desfăcut șampania. Nu vreau să spun că e o pată neagră. E o înfrângere. Au ieșit din Champions League, dar au șansa să intre în Conference League. Este început de sezon și cu siguranță își vor recăpăta ritmul după câteva meciuri. Formează o echipă solidă”, a declarat Tănase, la o acțiune a unuia dintre sponsori.

ADVERTISEMENT

Tănase îl apără pe Dan Petrescu

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu are zilele numărate la CFR Cluj, chiar și după ce patronul Neluțu Varga a fost refuzat de Mirel Rădoi, însă Florin Tănase a avut numai cuvinte de laudă pentru antrenorul campioanei României.

”Cu siguranţă este un antrenor cu experienţă, a câştigat atâtea trofee. Cu siguranţă ar fi mai slabi dacă va pleca”, a spus căpitanul formației FCSB.

ADVERTISEMENT

Pus în gardă de rușinea pățită de CFR Cluj, Tănase trage un semnal de alarmă înaintea partidei pe care FCSB o are cu Universitatea Cluj în prima etapă din SuperLiga: ”Meciul cu U Cluj nu va fi unul ușor. E început de sezon și ai nevoie de câteva meciuri până intri în ritm”.

MM Stoica, glume pe seama lui Dan Petrescu

Florin Tănase, căpitanul de la FCSB, a acordat un interviu premium revistei FANATIK. Golgeterul ultimelor două ediții de campionat a vorbit fără menajamente despre tot ce e actual în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

În schimb, managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a râs din nou de Dan Petrescu, după ce antrenorul campioanei României a spus că Pyunik Erevan, adversara din turul 1 preliminar al Champions League au avut charter la Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,30 este cota pentru „total goluri: 2-6” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT