Fotbal intern

Florin Tănase, prima reacție după calificarea în play-off: „Revin jucătorii accidentați, șansele sunt egale cu portughezii”

Autori: Alin Miu, Andrei Șchiopu | 15.08.2019 | 22:42
Florin Tănase, prima reacție după calificarea în play-off: „Revin jucătorii accidentați, șansele sunt egale cu portughezii”
Florin Tănase, căpitanul FCSB

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după victoria dramatică cu Mlada Boleslav. În următoarea rundă a competiției, vicecampioana României va da peste portughezii de la Vitoria Guimaraes. După meciul din Cehia, Florin Tănase a declarat că este mulțumit de jocul prestat.

Florin Tănase, după victoria cu Mlada Boleslav

„A fost un meci cu o miză importantă. Am început greu meciul și am avut șansă la acea bară a lor. Apoi a fost un joc de tatonare, am avut și noi o bară. Ne bucurăm că am trecut mai departe. Per total suntem mulțumiți. Am făcut un joc colectiv foarte bun. E o victorie foarte importantă pentru viitorul nostru. Ne aduce încredere, vom arăta mai bine, revin și jucătorii accidentați. Șansele sunt egale cu Guimaraes.”

„Cu Vergil Andronache e la fel ca la orice alt antrenor. Ne pregătește, ține ședințe tehnice. Sunt mulțumit de el. Și-a făcut treaba dacă am câștigat azi. Ne așteaptă un meci important cu Iași în weekend, pe care sperăm să-l câștigăm ” – a spus Florin Tănase la Pro X.

Unicul gol al partidei din Cehia a fost marcat de Ionuț Panțîru în minutul 90 în urma unei acțiuni personale. În timpul meciului, ambele echipe au avut câte o bară, Mlada Boleslav chiar în debutul confruntării și Florinel Coman în minutul 83 după un șut violent.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!