Fotbal intern

Florin Tănase, detalii despre starea de sănătate după ce s-a infectat cu Covid: ”Acest virus a vrut cu tot dinadinsul să facem cunoștință”

18.09.2020 | 18:13
Florin Tanase detalii despre starea de sanatate dupa ce sa infectat cu Covid Acest virus a vrut cu tot dinadinsul sa facem cunostinta
ADVERTISEMENT

Căpitanul echipei FCSB, Florin Tănase, are probleme mari după ce s-a infectat cu Covid înaintea meciului cu Backa Topola, din turul doi preliminar al Europa League.

”Roș-albaștrii” se confruntă cu o explozie de cazuri de coronavirus în rândul jucătorilor și a staff-ului și nu au la dispoziție decât 14 fotbaliști pentru întâlnirea din Serbia.

ADVERTISEMENT

Formația finanțată de Gigi Becali a fost la un pas de a pierde la ”masa verde” meciul cu Backa Topola, dar încă se încadrează în protocolul UEFA care cere 14 jucători pe listă, dintre care obligatoriu un portar.


UPDATE, 18 septembrie, ora 18:14 / Căpitaanul echipei FCSB, Florin Tănase, a dat detalii despre starea sa de sănătate după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

”Vă salut pe toţi! Se pare că acest virus, din păcate, a vrut cu tot dinadinsul să facem cunoștinţă. Prima zi a fost destul de neplacută, cu febră, dureri de cap şi dureri musculare. Imediat ce am ajuns în ţară, am beneficiat de tratamente corespunzătoare, iar acum mă simt foarte bine.

Au mai fost mici stări de disconfort, dar nimic îngrijorător. Sper să ne revedem curând! Vă mulţumesc pentru gândurile voastre bune, pentru mesajele primite şi vă doresc sănătate!”, a scris Tănase pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Probleme grave pentru Florin Tănase după ce a luat Covid

Conform prosport.ro, cele mai grave probleme după ce a fost infectat cu Covid le are Florin Tănase. Căpitanul ”roș-albaștrilor” a fost depistat pozitiv la testul făcut la Timișoara, înainte de plecarea spre Serbia, alături de Darius Olaru și Iulian Cristea.

Cei trei jucători ar fi ajuns la București, iar Tănase și Olaru au fost puși pe perfuzii, dar sunt stabili. Cei doi au resimțit dureri mari de cap și musculare, iar Tănase mai și tușește. Restul jucătărilor infectați sunt asimptomatici și au intrat deja în izolare, la fel ca și oamenii din staff-ul tehnic și administrativ care au Covid.

ADVERTISEMENT

În acest moment, FCSB are 18 persoane depistate pozitiv cu coronavirus, nouă jucători și nouă oficiali. Este vorba de portarul Andrei Vlad şi jucătorii Ovidiu Popescu, Ionuţ Vînă, Sergiu Buş, Andrei Pandele, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulian Cristea şi Andrei Miron.

Din rândul oficialilor au contractat virusul Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team manager), Mihai Stoica (director sportiv), Ovidiu Kurti (kinoterapeut) şi Marius Popa (antrenor de portari).

În condițiile actuale, FCSB mai are la dispoziție doar 14 jucători, dintre care un singur portar.  Echipa de start la meciul cu Backa Topola ar putea fi următoarea: Ducan – Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru – Moruțan, Simion, Horșia – Man, Buziuc, Fl. Coman.

Cu toate că întâlnirea Backa Topola – FCSB se va disputa conform programării joi, de la ora 22:00, casele de pariuri au schimbat drastic cotele. Dacă la început ”roș-albaștrii” erau favoriți cerți, acum lucrurile s-au schimbat și sârbii au prima șansă.


  • (P) Cota BETANO pentru Backa Topola – FCSB: 51,00 este cota pentru „scor corect 0-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT